logo

Reiki praktijktraining

Raken & Aanraken

De Reiki Praktijktraining bestaat uit een basistraining van vijf dagen plus een vervolgtraining van vier dagen. De basistraining is bedoeld voor iedere Reikistudent die een dieper begrip wil krijgen van de Reikibeoefening zonder een volgende graad te (moeten) ontvangen. Intensief oefenen in het geven EN ontvangen van behandelingen maakt dat je sensitiever word en leert luisteren naar je Reikihanden. Daardoor ga je steeds meer het ontastbare waarnemen in jezelf en de ander.

Lees meer: Reiki praktijktraining

Healing your Family Tree with Reiki (Ned)

Ieder mens draagt de erfenis van voorgaande generaties op alle niveaus mee. Niet alleen lichamelijke kenmerken, maar ook gevoelens, ziekten, gebeurtenissen, spirituele en maatschappelijke overtuigingen verblijven in onze celstructuur. In elke generatie blijft er wel iets onverwerkt of onbewust dat generatie op generatie wordt doorgegeven, totdat een familielid zich realiseert dat hier diepgaand helend werk nodig is. In dit proces, betekent heling niet het elimineren van het gewonde verleden, maar het onderzoeken van de samenhang van de verwondingen en het begrijpen van de geschenken die inherent zijn aan heling.

Lees meer: Healing your Family Tree with Reiki (Ned)

Healing your Family Tree with Reiki (Eng)

A deep healing work with Rebecca Bredenhof

Every human being carries the inheritance of past generations on all levels. We know about physical characteristics, but also feelings, illnesses, life's events, spiritual and social convictions can reside in our cellular structures. In every generation there will be something unfinished or unknown that can continue through generations until a family member realizes that deep healing work is needed. In this process, healing or moving into wholeness does not mean eliminating wounds, but discovering what the context of wounds are and understanding the gifts that are inherent in the healing.

Lees meer: Healing your Family Tree with Reiki (Eng)

Reiki Stilte retraite

Van donderdagavond 16 t/m zondagmiddag 19 februari a.s. begeleid ik weer een meerdaagse Reiki Stilte retraite in Reikicentrum Zijn.
In deze dagen geef en ontvang je totale Reikibehandelingen in zes sessies, verspreid over 4 dagen. De ochtend- en avondmeditatie is gebaseerd op de vijf Reiki leefregels en vanaf vrijdag doen we dagelijks een zelfbehandeling in de groep. Er is er voldoende tijd om te wandelen in de natuurlijke omgeving van het Reikicentrum; Haagsche bos en Clingendael. De eenvoudige, gezonde maaltijden worden bereid door Lilian van der Zanden, onze kok. Na de maaltijd op donderdagavond en de introductie van de retraite zal alles in stilte gebeuren. In combinatie met Reiki geeft dat een diepe ontspanning van lichaam en geest. Deze dagen van stilte en eenvoud dragen bij aan het natuurlijke naar binnen keren in de wintermaanden.
Deze retraite is voor iedereen die Reiki beoefent en serieus het avontuur van de stilte aan wil gaan.

Overnachtingsmogelijkheden:
·        Reikicentrum Zijn, plaats voor 3 personen.
·        Bij Annemarie Karsten, plaats voor 2 personen
·        B&B Bij de Witte, op loopafstand van het Reikicentrum. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 4705 9095.
·        En als je alleen woont en niet te ver weg, is het goed te doen om gewoon thuis te slapen en in de stilte te blijven.

Omdat we om 8.30 uur met z’n allen ontbijten in het Reikicentrum, heb je dus alleen een slaapplek nodig.

Data: 16 t/m 19 februari 2017
Aankomst: donderdag vanaf 17.30 uur, om 18 uur starten we met de warme maaltijd.
Vertrek: zondag ± 15.00 uur
Kosten: € 300,- (inclusief 3x ontbijt, 3x lunch en 3x avondmaaltijd, exclusief overnachtingen)
Inschrijfformulier: klik hier

Voor meer informatie:

Rebecca Bredenhof, 070-3677964 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oefenen, ervaren, verbinden

Oefenen, oefenen, oefenen....

Na het ontvangen van een graad in Reiki kan je door regelmatig te oefenen werkelijk verbinding en begrip krijgen van deze allesomvattende energie. Niet alleen door jezelf te behandelen, maar ook door Reiki uit te wisselen met andere Reikistudenten. Hierdoor oefen je in het geven EN ontvangen van een Reikibehandeling en leer je van elkaars ervaringen. Als je na je inwijding in de 1e Reikigraad wil gaan ontdekken of toewijding tot deze Reiki traditie op je pad ligt, ben je welkom bij een van de vele oefenmogelijkheden die ik begeleid en organiseer. Ook als je al langer Reiki beoefend of ingewijd bent in de tweede Reikigraad is samen uitwisselen een heerlijke ervaring.

Reiki Ont-moetingen

Deze ont-moetingen van ongeveer drie uur zijn open voor iedereen met een Reikigraad en bedoeld om regelmatig Reikibehandelingen en ervaringen te kunnen uitwisselen. Heel anders dan alleen jezelf Reiki geven! De eerste twee uur gaan we behandelen en na een korte pauze is er ruimte voor delen, vraag en antwoord, en wat de energie ons brengt. De bijeenkomsten worden meestal begeleid door Rebecca Bredenhof, Christina Spies of Netty Hakkaart.

Data (voor alle Reikigraden):
zondag 11 november 2018, 14.00 - 17.00 uur
zaterdag 8 december 2018, 14.00-17.00 uur

Bijdrage: € 12,- contant betalen, neem aub gepast geld mee.

Welkom vanaf een half uur voor aanvang. Graag vooraf aanmelden.

Informatie en aanmelden:

Rebecca Bredenhof, 070-3677964 / 06-12181950, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiki groeps-4-daagse

Reiki Groeps-4-dagen behandeling

Een krachtige Reiki-ervaring is het ontvangen van een 4-dagen behandeling; iets wat ik zelf regelmatig doe met collega’s en studenten. Vele Reikibeoefenaars kennen echter de kracht van een totale Reikibehandeling ontvangen van een ander niet; dus ook niet van een meerdaagse. En ik kan je vertellen dat dit een groot gemis is! Natuurlijk kun je hiervoor een afspraak maken in de Reiki praktijk of met een van je mede-studenten. Omdat het echter ook een hele ervaring om een 4-daagse te geven creëer ik een paar keer per jaar de mogelijkheid een 4-dagen behandeling in een groep uit te wisselen. Gewoon in vier dagdelen van (ruim) drie uur. Tijdens deze dagen geef en ontvang je een totale Reikibehandeling, in stilte. Omdat ik het geheel energetisch en praktisch begeleid behandel ik meestal zelf niet mee; dit is echter afhankelijk van de samenstelling van de groep. Zo nodig zal ik na afloop vragen beantwoorden.

Cadeautjes van groepssessies zijn:

* je hebt de mogelijkheid een volledige 4-dagen behandeling te ontvangen EN te geven.
* de energie wordt krachtiger ervaren in een groep.
* de energie wordt krachtiger ervaren als er synchroon behandeld wordt; gaan we doen!
* als er voldoende 2e graads deelnemers zijn ontvang je ook een mental healing.
* het wordt voor je georganiseerd en het kostenplaatje is aantrekkelijk.

Data en tijden:
Ook dit keer biedt ik weer de mogelijkheid om het jaar te beginnen met een krachtige Reiki-ervaring, de traditionele 4-dagen Reikibehandeling. Gewoon in vier dagdelen van (ruim) drie uur. Tijdens deze dagen geef en ontvang je een totale Reikibehandeling, in stilte. Maximaal 15 deelnemers.

Data: donderdag 3 t/m zondag 6 januari 2019
Tijden: donderdag en vrijdag van 19.30 – 22.30 uur, zaterdag en zondag van 9.30 - ±13.00 uur.

Investering voor 4 dagdelen: € 100,- (of € 75,- als je in 2018 aan de Reiki behandelcyclus hebt deelgenomen)
Aanmelden: maak het bedrag over naar NL62 ABNA 088 5332 121, t.n.v H.R. Bredenhof, ovv '4-dg/jan19'en je naam. Stuur me ook even een mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) dat je mee komt doen.

Rebecca's verhaal

Mijn nieuwe passie

Dít wil ik leren’, was het eerste wat ik heel diep voelde toen ik in juni 2006 een artikel las over Healing the Family Tree with Reiki (HFT). Familieopstellingen fascineerde me al enkele jaren en nu bleek dat ik óók met Reiki kon gaan werken met de familieziel. Het was direct duidelijk voor me dat ik dit wilde leren van de vrouw die het ontwikkelde in een jarenlang helingsproces voor zichzelf en haar studenten. Mijn verlangens waren intens en alles werkte mee om het te realiseren, want in september 2007 startte Marta Getty haar eerste workshop HFT in Nederland en dat was in mijn eigen Reikicentrum!

Lees meer: Rebecca's verhaal

Rebecca's story

my new passion

'Thís I want to learn', was the first thing I deeply felt when I read in 2006 an article about Healing the Family Tree with Reiki (HFT). Family constellations had already fascinated me for several years and now it turned out that I could also work on the family soul with Reiki. It was immediately clear to me that I wanted to learn from the woman who had developed this in a long process of healing for herself and her students. My desires were intense and everything cooperated to realize it. In September 2007 Marta Getty started her first workshop HFT in The Netherlands and it was at my own Reiki centre!

Lees meer: Rebecca's story

Marta Getty's verhaal

Gedurende jaren van het beoefenen van en het lesgeven in Reiki heb ik heling ervaren, inspiratie, en soms verrassende ontdekkingen gedaan. Vanuit deze ervaringen kan ik die vaak aangehaalde woorden van Hawayo Takata Sensei bevestigen: ‘Reiki zal het je leren’ en ‘beoefenen, beoefenen, beoefenen’.

Lees meer: Marta Getty's verhaal

Reiki Silence retreat

Abbey Lilbosch, Echt

Faithful Reiki practitioners regularly experience the natural silence of the treatment. Through the combination of Reiki and silence a deep relaxation of mind and body is created, a deepening of the perception of Reiki and it is a great preparation for a stilly winter or a joyous spring. The simplicity of the meals at the abbey contributes to this.

Lees meer: Reiki Silence retreat

DSCN2369.JPG