logo

1e graad Reiki (Ned)

inschrijfformulier Den Haag
Flag - EN - 50-32

Reiki leren

Door de eenvoud van Reiki kan iedereen leren een levende verbinding aan te gaan met deze natuurlijke kracht. De basis is een dagelijkse beoefening van handoplegging bij jezelf, wat een levenslange mogelijkheid geeft iedere dag tijd voor jezelf te creëren. Tijd waarin je Reiki de mogelijkheid geeft je hele systeem in balans te brengen. Tijd om stil te staan bij je lichaam en te ervaren waar de aandacht naar toe gaat. Tijd om bewust te worden van de reikwijdte van je mens- zijn. De rijkdom van vijf leefregels, die je aangereikt worden in een eerste graads Reikiklas, kunnen levenslang inzichten geven over wie je bent en wat je in dit leven kunt doen om jezelf en anderen tevreden en gelukkig te maken.

Een 1e graads Reikiklas,

bestaat uit vier lessen van ongeveer drie uur, op vier-aan-een-gesloten dagen. Elke dagdeel krijg je les, ga je het geleerde oefenen en is er een inwijdingsritueel.

Lessen:
* de geschiedenis van Reiki
* de Reiki zelfbehandeling
* wat is Reiki en wat kan het voor je doen?
* een Reikibehandeling geven aan anderen,
* extra aandacht voor de afronding van een Reikibehandeling
* specifieke posities bij klachten,
* behandelen van chronische ziekten en ongelukken
* de vijf leefregels,
* Usui Shiki Ryoho, een spirituele helingkunst

Oefenen:

We oefenen met elkaar de zelfbehandeling, het geven van een Reikibehandeling, de ruggengraatstreek en specifieke posities.

Inwijdingen:

Je ontvangt totaal vier inwijdingen (initiaties) die je toegang geven tot een levende verbinding met Reiki. Dit is een vermogen dat je nooit meer kwijt raakt. Elke inwijding ontvang je tijdens een individueel moment met de Reikimaster.

Terugkombijeenkomst

Na ongeveer twee maanden komen we weer bij elkaar om ervaringen te delen en vragen te stellen. De duur van de bijeenkomst is meestal 2 – 2,5 uur. Afhankelijk van de groep kan dit op een ochtend, middag of avond zijn.

Op verzoek

geeft Rebecca Bredenhof ook Reikiklassen op andere locaties in Nederland en daarbuiten. Ook gewoon bij jou in de huiskamer. Eventueel in het Engels of met een goede vertaler in andere talen. Op deze manier heeft Rebecca eerder Reikiklassen in het Turks en Portugees gegeven.

Geplande 1e graads klassen
Alle klassen zijn op donderdag- en vrijdagavond plus zaterdag- en zondagochtend.

Cursustijden:
donderdag en vrijdag van 19.30 - ± 22.30 uur, zaterdag en zondag van 9.30 - ± 12.30 uur

Den Haag:
organisator Rebecca Bredenhof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 3677 964 / 06 1218 1950
donderdag 24 t/m zondag 27 oktober 2019
donderdag 12 t/m zondag 15 december 2019

donderdag 6 t/m zondag 9 februari 2020

organisator Annemarie Karsten - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-20448540
donderdag 12 t/m zondag 15 maart 2020

investering € 150,-
aanmelden Den Haag: download formulier bovenaan deze pagina

Bunnik:
organisator Josine Pennings 06 - 15126985 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (inschrijfformulier)
dinsdag 29 oktober t/m vrijdag 1 november 2019 (Nederlands - Engels)
investering € 150,- + € 45,- reis- en organisatiekosten

Boekelo:
organisator Mirjam Top-Termaat 06-81 42 95 78 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (inschrijfformulier)
nieuwe data volgen
investering € 150,- + € 45,- reis- en organisatiekosten

Utrecht:
organisator Rianne Vermeulen 06-47 11 66 87 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (inschrijfformulier)
donderdag 7 t/m zondag 10 november 2019
investering € 150,- + € 45,- reis- en organisatiekosten

 

DSCN2369.JPG