logo

1e graad Reiki

Flag - EN - 50-32

Reiki leren

Door de eenvoud van Reiki kan iedereen leren een levende verbinding aan te gaan met deze natuurlijke kracht. De basis is een dagelijkse beoefening van handoplegging bij jezelf, wat een levenslange mogelijkheid geeft iedere dag tijd voor jezelf te creëren. Tijd waarin je Reiki de mogelijkheid geeft je hele systeem in balans te brengen. Tijd om stil te staan bij je lichaam en te ervaren waar de aandacht naar toe gaat. Tijd om bewust te worden van de reikwijdte van je mens- zijn. De rijkdom van vijf leefregels, die je aangereikt worden in een eerste graads Reikiklas, kunnen levenslang inzichten geven over wie je bent en wat je in dit leven kunt doen om jezelf en anderen tevreden en gelukkig te maken.

Een 1e graads Reikiklas,

bestaat uit vier lessen van ongeveer drie uur, op vier-aan-een-gesloten dagen. Elke dagdeel krijg je les, ga je het geleerde oefenen en is er een inwijdingsritueel.

Lessen:
* de geschiedenis van Reiki
* de Reiki zelfbehandeling
* wat is Reiki en wat kan het voor je doen?
* een Reikibehandeling geven aan anderen,
* extra aandacht voor de afronding van een Reikibehandeling
* specifieke posities bij klachten,
* behandelen van chronische ziekten en ongelukken
* de vijf leefregels,
* Usui Shiki Ryoho, een spirituele helingkunst

Oefenen:

We oefenen met elkaar de zelfbehandeling, het geven van een Reikibehandeling, de ruggengraatstreek en specifieke posities.

Inwijdingen:

Je ontvangt totaal vier inwijdingen (initiaties) die je toegang geven tot een levende verbinding met Reiki. Dit is een vermogen dat je nooit meer kwijt raakt. 

Terugkombijeenkomst

Na ongeveer twee maanden komen we weer bij elkaar om ervaringen te delen en vragen te stellen. De duur van deze bijeenkomst is meestal 2 – 2,5 uur. Afhankelijk van de groep kan dit op een ochtend, middag of avond zijn.

Op verzoek

geeft Rebecca Bredenhof ook Reikiklassen op andere locaties in Nederland en daarbuiten. Ook gewoon bij jou in de huiskamer. Eventueel in het Engels of met een goede vertaler in andere talen. Op deze manier heeft Rebecca eerder Reikiklassen in het Turks en Portugees gegeven.

Masters in Zijn

In 2021 worden de 1e graads Reikiklassen in Reikicentrum Zijn weer zoveel mogelijk maandelijks gegeven. Dit is voor 2021 mogelijk door samenwerking met Christina Spies, Netty Hakkaart en Annemarie Karsten, allen Reikimaster in Usui Shiki Ryoho. Rebecca Bredenhof zal naast de klassen in Den Haag, ook in Bunnink, Utrecht en andere steden lesgeven.

Geplande 1e graads klassen

Den Haag 2022

donderdag 20 t/m zondag 23 januari met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - 06 12181950 - voor tijden zie : inschrijfformulier
donderdag 17 t/m zondag 20 maart met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - 06 12181950 - voor tijden zie : inschrijfformulier

maandag 9 t/m donderdag 12 mei met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - 06 12181950 - voor tijden zie : inschrijfformulier

Investering: € 150,- (soms + € 25,-- voor additionele kosten)

Informatie: bij de vermelde Reikimaster
Aanmelden: met het formulier bij de klas, daarop staan ook de exacte tijden vermeld

Bunnik

organisator Josine Pennings 06 - 15126985 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Data op aanvraag
investering € 150,- + € 45,- reis- en organisatiekosten

Utrecht

organisator Rianne Vermeulen 06-47 11 66 87 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Data op aanvraag
investering € 150,- + € 45,- reis- en organisatiekosten

 

DSCN2275.JPG