logo

Intervisiegroep Reikibehandelaars

In 2011 is in Reikicentrum Zijn een intervisiegroep gestart met deelnemers van de Reikipraktijktraining Raken & Aanraken.
De intervisiegroep vanuit Reikicentrum Zijn is bedoeld voor Reikibehandelaars in de traditie van Usui Shiki Ryoho, die een eigen praktijk voeren. Reikibehandelaars die vanuit nieuwe gezichtspunten willen kijken naar wat ze hierin tegenkomen en van anderen willen leren..

Lees meer: Intervisiegroep Reikibehandelaars

Intervisiegroep Reikimasters

Sinds februari 2021 komen op een aantal plaatsen in ons land 4x per jaar Reikimasters bij elkaar voor een Intervisie ochtend. Doel is om van elkaar te leren, een casus te bespreken uit onze praktijkervaring, Reiki uit te wisselen, en ons zo samen te verdiepen in ons vak als Reikimaster.

Interesse?

Informatie en aanmelden:

Christina Spies, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 1881 2965 of Antoinette van Elswijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 2518 0163

 Geplande data 2024: 22 maart - 24 mei - 27 september - 6 december

 

Reikibehandelaars

Ik maak deel uit van de Behandelaarsgroep van Reikicentrum Zijn, een samenwerkingsverband van Reikibehandelaars. Deze Reikibehandelaars voeren hun eigen Reikipraktijk en zijn geoefende en toegewijde Reikistudenten. Wat tot uitdrukking komt in het dagelijks beoefenen van Reiki voor zichzelf en het regelmatig geven en ontvangen van een Reikibehandeling; individueel en in groepsverband. We komen regelmatig bijeen om elkaar in onze professionaliteit te stimuleren en werken op basis van gedeeld leiderschap. Het samenwerkingsverband bestaat uit:  

Boekelo

Mirjam Top-Termaat, 06 8142 9578 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.reikitwente.nl

Bunnik

Josine Pennings, 06 1512 6985 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.reikipraktijki.nl

Delft

Astrid Aarssen, 06 4483 6360 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Den Haag

Rebecca Bredenhof, 06 1218 1950 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.reikicentrum-zijn.nl

's-Gravenzande

Christina Spies, 06 1881 2965 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.reikiwestland.nl

Naaldwijk

Antoinette van Elswijk, 06 25 18 01 63 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.antoinettevanelswijk.nl

Pijnacker

Netty Hakkaart, 06 2843 7730 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.reikicentrumzazen.nl

Voorburg

Annemarie Karsten, 06 2044 8540 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.duinroosreiki.nl

Voorschoten

Alexandra de Savornin Lohman, 06 3846 1549 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.heliandra.nl

Zeist

Anne Boerrigter, 06 2490 2023 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zoveelzonlicht.nl

Coaching

Vanuit mijn ruime levenservaring begeleid ik sinds 1994 mensen bij hun persoonlijke groei- en helingsprocessen. Ik vind het heerlijk mensen in contact te brengen met hun kracht en bewust te maken van hun talenten. Regelmatig hoor ik dat het mijn kracht is ‘helder te zijn’ en ‘in de rups de vlinder te zien’.

Lees meer: Coaching

Individueel

Van dinsdag t/m donderdag heb ik ruimte voor individuele sessies in mijn praktijk, waar ik luister, Reiki geef, begeleid en ondersteun. In principe ben ik alleen voor meerdaagse Reiki-behandelingen op andere dagen beschikbaar.

Lees meer: Individueel

DSCN2282.JPG