logo

Ons potentieel en ons lichaam

online workshop met Laurence Fontaine Flag - EN - 50-32

 

Omdat Laurence Fontaine in maart van dit jaar niet naar ons land kon komen voor de workshop Our Potential & our body, hebben we besloten om een online workshop van twee uur te organiseren. Het was inspirerend, vol belangrijke en interessante informatie en de oefeningen waren diepgaand en ontspannend. We ervaren Laurence echt als een professional in kennis van het lichaam, de ademhaling en ons immuunsysteem. Na deze succesvolle eerste ervaring besloten we een vervolg aan te bieden, omdat ons lichaam veel werk te doen heeft met Covid-19. Meer kennis over ons potentieel voor zelfherstellend vermogen en hoe we dit kunnen stimuleren, is meer dan eens belangrijk. De follow-up Ons potentieel en ons lichaam afgelopen mei hadden als thema geest, adem en hart. Een verdieping in het omgaan met trauma's en hoe we het potentieel van ons lichaam kunnen benutten.

 

Thema van deze derde workshop is: Het onderbuikgevoel en ons tweede brein

Velen van ons hebben uitdrukkingen gehoord als 'onderbuikgevoel' of 'Ik voel het in mijn onderbuik' als we verwijzen naar ons aangeboren gevoel van wat goed of niet goed is voor ons. Het is een manier om over onze intuïtie te spreken. De darm is de thuisbasis van ons tweede brein. Wanneer de kern van onze buik integriteit heeft, ondersteunt deze onze rug (ruggengraat) en structuur, mentaal en fysiek. Wanneer we ons hogere denken benaderen en integreren met ons instinctieve karakter, kunnen we een manier ontwikkelen om ons leven te leiden met meer reflectie en gemak.

In deze tijden van onzekerheid worden we geroepen om meer vaardigheden van zelfredzaamheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen, om de keuzes te maken die het leven ondersteunen in zijn vele uitdrukkingen. Laten we samen de relatie die we met onze buik hebben onderzoeken en manieren leren om toegang te krijgen tot de buitengewone gevoelige en metabolische aard ervan.

 

Voor wie? voor iedere geïnteresseerde (met of zonder Reiki), en verdiep je als je deel ehbt genomen aan de online workshop in maart.

 

foto Laurence 2

Laurence Fontaine (Mexico) is psychotherapeut, somatisch(lichaamswerk) en systemisch therapeut, en 20 jaar Reikimaster. 

 

Datum: 11 juli 2020
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Investering: € 35,-
Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het bedrag overmaken naar NL71 INGB 0004 2610 19, t.n.v. Reikicentrum Zijn, o.v.v. ''Ons potentieel – online 10juli2020''

Wij geven de voorkeur aan betalingen via een IBAN-account, maar als je van buiten Europa komt en je hebt geen IBAN-account, dan kun je betalen via Paypal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voertaal: Engels

Zodra jouw aanmelding en betaling is ontvangen, e-mail ik jou een zoomlink voor vrijdag 10 juli.

Vragen? bel of mail Rebecca, 06 1218 1950 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

berg Kurama-tempel usui.JPG