logo

HFT & Relaties (Ned)

Flag - RU - 50-32Flag - EN - 50-32

workshop met Rebecca Bredenhof

Gelukkig heeft iedereen relaties, want een relatie is het meest uitdagende spirituele pad dat we kunnen bewandelen. Relaties zijn een enorme verrijking voor iedereendie zichzelf diep wil leren kennen. Omdat niets ons meer kan uitdagen en spiegelen dan een relatie. De basis van elke relatie zou toewijding moeten zijn. Een zoektocht naar balans, in bewegen van mij en jou naar Wij.
In elk gezin creëren we patronen, in hoe we ons verbinden met anderen. Wanneer ongezonde patronen niet worden geheeld, kunnen ze doorgaan in volgende generaties. Als we geen bewustzijn of kennis hebben over een dergelijk familiepatroon, is het gemakkelijk om te denken dat we niet oké zijn en niet in staat zijn om gezonde relaties te hebben.
In deze workshop onderzoeken we welke relaties we hebben met andere mensen, hoe we die ervaren en welke moeilijkheden in relaties van onze voorouders komen. Een van de thema's die we onderzoeken is het verschil tussen afhankelijke en spirituele relaties. En je krijgt handvatten om een ​​helingsproces van zes weken op gang te brengen voor de relaties in de stamboom én Reiki stamboom, die in jou reflecteren.

HFT relationships 

Voor wie ?

Voor iedereen die een basiscursus Healing your Family Tree with Reiki (HFT) heeft gevolgd bij Marta Getty of Rebecca Bredenhof en bereid is om relatiepatronen in de familiestamboom én Reiki stamboom, te onderzoeken, te helen en de kennis daarover te verdiepen.

Jouw tijdsinvestering is deze keer één behandeling op afstand per dag plus één keer per week een e-mailuitwisseling. En natuurlijk je dagelijkse zelfbehandeling om de verandering in je cellen te ondersteunen.

Data: Vrijdag 8 t/m Zondag 10 oktober 2021 plus vrijdag 26  november 2021
Tijden weekend: vrijdag van 16.00 – 18.30 uur, zaterdag en zondag van 9.30 – 18.00 uur
Tijden 26 november: 16.00 – 19.00 uur
Investering: € 400,- neem zelf je lunch mee, dan zorgen wij voor koffie/thee en soep.
Informatie: Rebecca Bredenhof, 06 1218 1950
Aanmelden en betaling: stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden en maak het bedrag van € 400,- over naar NL62 ABNA 0885332121, tnv R. Bredenhof, ovv HFT & Relaties 2021

 

 

DSCN2282.JPG