logo

HFT & Relaties (Ned)

Flag - RU - 50-32Flag - EN - 50-32

workshop met Rebecca Bredenhof

Gelukkig heeft iedereen relaties, want het hebben van relaties is het meest bijzondere spirituele pad dat we kunnen bewandelen. Omdat niets ons meer kan uitdagen en spiegelen, zijn relaties een enorme verrijking voor iedereen die zichzelf diep wil leren kennen. Ideaal gezien is de basis van elke relatie toewijding; een zoektocht naar balans, in bewegen van mij en jou naar Wij.

Helaas is dat ideaal er niet altijd, zeker niet in elke relatie. De manier waarop we ons verbinden met anderen krijgen we vaak mee vanuit het gezin van herkomst, de cultuur waarin we opgroeien en/of maatschappelijke rolpatronen. De inprent die we al vroeg ontvangen bepaalt in ons verdere leven of we vooral gezonde of vooral ongezonde relaties hebben. Soms zijn we ons zelfs niet bewust van de verschillen. We zoeken oorzaken van ongemakkelijke relaties dan bij onszelf, in plaats van te beseffen dat je een (misschien wel heel oud) familiepatroon voortzet.

Deze workshop gaat over de verschillende vormen van relaties die we hebben met andere mensen, hoe we die ervaren en welke lastige relatiepatronen van onze voorouders komen. Je krijgt handvatten om een ​​helingsproces van zes weken op gang te brengen voor de relaties in je stamboom én Reiki stamboom, die in jou reflecteren. Het is mijn overtuiging dat een ieder die zijn of haar relaties heelt, mee werkt aan wereldvrede. En dichter bij huis, je geeft belastende relatiepatronen in ieder geval niet meer door aan volgende generaties.

HFT relationships 

Voor wie ?

Voor iedereen die eerder een Healing your Family Tree with Reiki (HFT) klas heeft gevolgd bij Marta Getty of Rebecca Bredenhof, en bereid is om relatiepatronen in de familiestamboom én Reiki stamboom, te onderzoeken, te helen en de kennis daarover te verdiepen. HFT & Relaties is een groepsproces, wat maakt dat je tijdsinvestering deze keer één behandeling op afstand per dag is plus één keer per week een e-mailuitwisseling. En natuurlijk je dagelijkse zelfbehandeling om de verandering in je cellen te ondersteunen.

Vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober 2023 plus zondag 17 december 2023
Tijden weekend: vrijdag van 16.00-18.30 uur, zaterdag en zondag van 9.30-18.00 uur;
Tijd zondag 17 december: van 13.30 – ± 17.30 uur.
Investering: € 420,- neem zelf je lunch mee, dan zorgen wij voor koffie/thee en soep.
Informatie: Rebecca Bredenhof, 06 1218 1950
Aanmelden en betaling: stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden en maak het bedrag van € 420,- over naar NL62 ABNA 0885332121, tnv R. Bredenhof, ovv HFT & Relaties okt23

DSCN2098.JPG