logo

2e graad Reiki

Een volgende stap Flag - EN - 50-32

Ervaring in Usui Shiki Ryoho heeft ons het belang geleerd van integratie van de lessen die je hebt ontvangen. We noemen dit begrip Time and Timing. Een eventuele volgende stap wordt pas gezet na een toegewijde beoefening van het eerder geleerde. Hierdoor weet je zelf feilloos of een volgende Reikigraad bij jouw past en zo ja, wanneer. Een tweede Reikigraad kan ontvangen worden door studenten die een jaar of langer een toegewijde beoefening hebben en verlangen naar een dieper besef van zichzelf, van Reiki en van de wereld om ons heen. Als je twijfels hebt over een eventuele volgende graad kan je het beste in gesprek gaan met je Reikimaster.

Een 2e graads Reikiklas,

bestaat totaal uit drie sessies en een terugkombijeenkomst. Tussen sessie 1 en sessie 2 zitten meestal een of meer dagen. Sessie 2 en 3 worden op een dag gegeven (ochtend en avond) of verspreid over twee dagen. De eerste sessie duurt ongeveer twee uur, sessie twee en drie ongeveer drie uur. Ook deze graad wordt mondeling doorgegeven.

Sessie 1
Je krijgt het begrip heilig en geheim uitgelegd, waarna je drie Reikisymbolen ontvangt met hun heilige teksten. Je oefent het tekenen van de symbolen kort in de groep. Thuis ga je verder met oefenen tot de volgende sessie.

Sessie 2
Je krijgt de energie van de eerste twee symbolen uitgelegd en de betekenis van de heilige teksten. Daarna leer je het gebruik van deze symbolen bij de zelfbehandeling en de behandeling van anderen. Ook leer je wat een mental healing is en hoe je die geeft. Je ontvangt de tweede graads inwijding in een persoonlijk moment met de Reikimaster. Daarna oefen je de fysieke 2e graads behandeling inclusief de mental healing.

Sessie 3
Je krijgt het gebruik en de energie van het derde symbool uitgelegd en de betekenis van de bijbehorende heilige tekst. Je leert de formele en informele afstandsbehandeling voor jezelf en anderen. Je ontvangt kennis over tijd en ruimte, de ongeziene wereld en informatie uitwisseling. Als afronding ontvang je een certificaat.

Oefenen
Om de Reikisymbolen en hun energie in je dagelijks leven te integreren ga je zo’n vier weken dagelijks afstandbehandelingen sturen naar anderen. Aan het eind van je Reikiklas worden hier afspraken met mede-studenten voor gemaakt.

Terugkombijeenkomst
Na ongeveer vijf weken komen we weer bij elkaar om ervaringen te delen en vragen te stellen. De duur van de bijeenkomst is meestal 2 – 2,5 uur. Afhankelijk van de groep kan dit op een ochtend, middag of avond zijn.

Datum: 5, 8 and 9 maart 2024
Tijden: dinsdag 5 maart van 16.00 – 18.00 uur, vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 9.30 - ± 12.30 uur
Investering: € 605,- (incl. 21% btw)
inschrijfformulier

Organisator van deze klas is Rebecca Bredenhof, voor info mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 06-12181950

 

DSCN2014.JPG