logo

Wereldvrede-meditatie

Vrijdag 31 december 2021

meditatie van 13.00 – 14.00 uur
Johannes Camphuysstraat 150-152, Den Haag
ook mogelijk om via Zoom deel te nemen

Samen zingen, mediteren, het licht ontsteken met onze persoonlijke intentie voor 2021.

Op de laatste dag van het jaar wordt al vele jaren World Healing Day gevierd. Overal ter wereld komen dan op hetzelfde tijdstip mensen in groepen bij elkaar en mediteren, bidden, chanten of sturen Reiki, voor heling van alles wat leeft.

Dit jaar zal Rebecca Bredenhof de Wereld vredesmeditatie begeleiden en passend bij de tijd waarin we leven gaat ze terug naar de eenvoud en kracht van Reiki. We zullen starten met het ontsteken van ons licht en een persoonlijke intentie voor 2022 uitspreken. Daarna gaan we ons in diepe stilte verbinden met de energie van duizenden mensen die zich openen voor de vrede in ieders hart. Gedurende die verbinding zullen we alles wat leeft Reiki sturen op een bijzondere manier die mogelijk is voor iedereen die Reiki beoefent of bekend is met meditatie. En natuurlijk sluiten we zoals we gewend zijn af door samen te zingen.

Na afloop van dit uur is er nog een kort gezellig samenzijn. Het is al jaren traditie dat sommige mensen vrijwillig cake, appeltaart of oliebollen bakken. Zo vieren we vast oudjaar, na afloop van de meditatie! Ook dit jaar staan we hier weer voor open!

Je kunt je aanmelden bij Rebecca Bredenhof, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Belangrijk: vermeld we wel bij of je fysiek aanwezig zult zijn of via Zoom.
Tot ziens op 31 december 2021.

Donatie
Deelname is geheel vrijblijvend voor iedereen. Voor wie toch een bijdrage wil geven voor de onkosten staat onze spaarpot klaar om in dankbaarheid een donatie voor het Reikicentrum te ontvangen.

DSCN2356.JPG