logo

Mysterieschool van Zijn

vanaf 2e Reikigraad

Drie jaar geleden ben ik met een enthousiaste groep 2e graads Reikistudenten begonnen aan een nieuw Reiki avontuur, de Mysterieschool van Zijn. Doel is het mysterie van de overdracht van informatie bij afstandsbehandelingen met de symbolen van de tweede Reikigraad te onderzoeken, te doorgronden. Zo’n twee keer per jaar komen we bij elkaar voor een aantal avonden met zeer inspirerende thema’s, die meestal vanuit de studenten zelf komen. De kracht van toewijding bij de deelnemers heeft allen dieper in de kennis en het gebruik van de symbolen van de tweede Reikigraad gebracht, dan voor mogelijk werd gehouden.

 

Investering: De Mysterieschool van Zijn is opgezet met het idee zoveel mogelijk Reikistudenten de gelegenheid geven om mee te doen. Ik vraag hiervoor dan ook geen vaste bedragen, maar laat het aan de student over wat meedoen hem of haar waard is en welk bedrag gegeven kan en wil worden. Ook deze keer beslis je dus zelf welk bedrag je geeft voor een sessie. Neem het bedrag voor elke sessie contant mee in een enveloppe, voor het ritueel waarmee we steeds zullen beginnen.

Aanmelden: zodra er nieuwe data bekend zijn, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data: nieuwe data volgen

DSCN2208.JPG