logo

Mysterieschool van Zijn

vanaf 2e Reikigraad

In september 2014 begon ik met een enthousiaste groep 2e graads Reikistudenten aan een nieuw Reiki avontuur, de Mysterieschool van Zijn. Met als doel het mysterie van de overdracht van informatie bij afstandsbehandelingen met de symbolen van de tweede Reikigraad te onderzoeken, te doorgronden. In de afgelopen jaren hebben we met zeer inspirerende thema’s gewerkt. De kracht van toewijding bij de deelnemers heeft allen dieper in de kennis en het gebruik van de symbolen van de tweede Reikigraad gebracht, dan voor mogelijk werd gehouden. Na een korte rustpauze is het weer tijd de deur van de Mysterieschool van Zijn te openen; dit keer met een thema wat mezelf enorm boeit en ik graag door geef aan anderen.

 

De vier niveaus van mens-zijn

In het verleden heb ik regelmatig fysiek ongemak van mezelf op afstand behandeld op de verschillende energieniveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en ook andere geïnspireerd om dit te doen. Soms met verbluffende resultaten. Zoals die van een collega Reikimaster die haar ernstige oogklachten, onder andere jarenlange ontstekingsreacties, op deze manier ging behandelen. Elk niveau gaf haar enorme inzichten over zichzelf en de manier waarop ze op dat moment haar leven leidde. Toen Reiki haar liet zien dat de oorzaak lag in een relatiebreuk van 12 jaar eerder, was ze in staat om al in de behandelweken grote veranderingen door te voeren. Toen ze 5 weken later bij de oogarts kwam waren de ontstekingscellen nauwelijks nog te zien, iets wat zowel de arts als de collega zelf verbijsterde. Deze week vertelde ze me dat ook na 16 jaar de ontstekingscellen nooit meer zijn teruggekomen en haar ogen in de loop der jaren enorm vooruit zijn gegaan.

 

Wat kan je dit keer verwachten?

We starten met een dag waarop ik zal delen wat de vier niveaus van mens-zijn betekenen, waarna we door een aantal oefeningen zichtbaar gaan maken welk fysiek of ander ongemak ieder persoonlijk wil gaan behandelen. Natuurlijk gaan we ook Reiki uitwisselen. Na deze dag geven we onszelf wekelijks een 4-dagen behandeling op afstand, elke week op een ander niveau. Ook komen we wekelijks een uurtje via Zoom bijeen om ervaringen te delen en eventueel vragen te stellen. We sluiten deze 4-weekse af met een avond waarop we alle inzichten en veranderingen verzamelen en gaan zien welke ontvangen informatie belangrijk voor ons was. Deze avond is in het Reikicentrum of via Zoom.

Voor dit nieuwe avontuur ben ik weer op zoek naar avonturiers, nieuwsgierigen, toegewijde studenten en collega’s. Weer een prachtige kans voor iedereen die ooit de 2e Reikigraad heeft ontvangen om de relatie met Reiki en de beoefening te verdiepen. Doe je (weer) mee? 

Start: zaterdag 23 maart 2024, van 9.30 - 16.00 uur, in Reikicentrum Zijn.
Data en tijden Zoomsessies: donderdagen 28 maart, 4, en 11 april van 19.30 - 20.30 uur
Afronding: vrijdag 19 april van 19.30 - uiterlijk 22.00 uur, in Reikicentrum Zijn. 

Waarde eren: De Mysterieschool van Zijn is opgezet met het idee zoveel mogelijk Reikistudenten de gelegenheid geven om mee te doen. Ik vraag hiervoor dan ook geen vaste bedragen, maar laat het aan de student over wat meedoen hem of haar waard is en welk bedrag gegeven kan en wil worden. 

 

Aanmelding en investering:
Je investering voor deze Reiki 4-weekse is dus een bedrag naar eigen keuze. Nadat je jezelf hebt aangemeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je naam op de lijst hebt gezet die in het Reikicentrum ligt, mag je een envelop met dit bedrag meenemen naar de eerste dag van deze 4-weekse.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met me op via 06 1218 1950.  

DSCN2282.JPG