logo

Reiki Stilte retraite

Van donderdagavond 16 t/m zondagmiddag 19 februari a.s. begeleid ik weer een meerdaagse Reiki Stilte retraite in Reikicentrum Zijn.
In deze dagen geef en ontvang je totale Reikibehandelingen in zes sessies, verspreid over 4 dagen. De ochtend- en avondmeditatie is gebaseerd op de vijf Reiki leefregels en vanaf vrijdag doen we dagelijks een zelfbehandeling in de groep. Er is er voldoende tijd om te wandelen in de natuurlijke omgeving van het Reikicentrum; Haagsche bos en Clingendael. De eenvoudige, gezonde maaltijden worden bereid door Lilian van der Zanden, onze kok. Na de maaltijd op donderdagavond en de introductie van de retraite zal alles in stilte gebeuren. In combinatie met Reiki geeft dat een diepe ontspanning van lichaam en geest. Deze dagen van stilte en eenvoud dragen bij aan het natuurlijke naar binnen keren in de wintermaanden.
Deze retraite is voor iedereen die Reiki beoefent en serieus het avontuur van de stilte aan wil gaan.

Overnachtingsmogelijkheden:
·        Reikicentrum Zijn, plaats voor 3 personen.
·        Bij Annemarie Karsten, plaats voor 2 personen
·        B&B Bij de Witte, op loopafstand van het Reikicentrum. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 4705 9095.
·        En als je alleen woont en niet te ver weg, is het goed te doen om gewoon thuis te slapen en in de stilte te blijven.

Omdat we om 8.30 uur met z’n allen ontbijten in het Reikicentrum, heb je dus alleen een slaapplek nodig.

Data: 16 t/m 19 februari 2017
Aankomst: donderdag vanaf 17.30 uur, om 18 uur starten we met de warme maaltijd.
Vertrek: zondag ± 15.00 uur
Kosten: € 300,- (inclusief 3x ontbijt, 3x lunch en 3x avondmaaltijd, exclusief overnachtingen)
Inschrijfformulier: klik hier

Voor meer informatie:

Rebecca Bredenhof, 070-3677964 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSCN2014.JPG