logo

Reiki & Essentie (deels nieuwe opzet) 

een cursus voor ontdekkingsreizigers, met Rebecca Bredenhof en Netty Hakkaart
voor alle Reikigraden

Tijdens de cursus Reiki & Essentie maak je in 10 wekelijkse lessen de reis van het hoofd naar het hart. Niet alleen om de essentie van Reiki te ervaren, maar ook je eigen essentie: de essentie van mens-zijn. Deze cursus kan je ook helpen om de zelfbehandeling als een ritueel in jouw leven te verankeren.

Tijdens Reiki & Essentie leer je vooral veel over jezelf, de wijze waarop je in het leven staat en hoe Reiki je kan ondersteunen bij veranderprocessen.

Elke les bereiden we de reis van het hoofd naar het hart voor met een vast ritueel, dat is ontstaan uit een samensmelting van de Reiki leefregels en de zelfbehandeling. Daarna volgt een korte stilte-pauze waarin je de intensiteit van het ritueel diep in je op kunt nemen. Waar sta je nu op je pad?

Na de pauze gaan we dieper in op verschillende thema's die zowel je persoonlijke Reikibeoefening als spiritualiteit in je dagelijks leven betreffen. We verkennen onder andere de vier natuurlijke niveaus van mens-zijn. Ken je je lichaam? Hoe uit je jezelf? Mogen overtuigingen veranderen? Waar laat je jezelf door beperken en wat geeft je vrijheid? Wat maakt jou als mens speciaal? Wat is werkelijke heling? Samen gaan we op zoek naar antwoorden en de ervaring leert dat je daarbij – door het voorbereidende ritueel– op een vrolijke, lichte manier tot verrassende diepe inzichten kan komen.

 

Data: vrijdag 16 oktober t/m vrijdag 18 december 2020
Lestijd: 9.30 - 12.30 uur, vrijdag 27 november van 14.00 - 17.00 uur
Investering: € 400,- (eventueel in 2 termijnen)

Aanmelden: via formulier
Informatie: Netty Hakkaart 06-2843 7730 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ervaringen van deelnemers (2013)
De dagelijkse zelfbehandeling is nu eerder een gesprek met mezelf en de universele energie.
Loes
Ik vond vooral het thema heling en verbinden erg mooi.
Mirella
Ik kan anders kijken naar discipline, omdat ik me nu realiseer hoeveel het me geeft.
Mirjam

berg Kurama-tempel usui.JPG
 
De zelfbehandeling is niet meer een dagelijks ritueel,
maar eerder een gesprek met mezelf en de universele energie.

Loes

 

Ik kan anders kijken naar discipline;
ik realiseer me nu hoeveel rust het me geeft.

Mirjam