logo

Intervisiegroep

In 2011 is in Reikicentrum Zijn een intervisiegroep gestart met deelnemers van de Reikipraktijktraining Raken & Aanraken.
De intervisiegroep vanuit Reikicentrum Zijn is bedoeld voor Reikibehandelaars in de traditie van Usui Shiki Ryoho, die een eigen praktijk voeren. Reikibehandelaars die vanuit nieuwe gezichtspunten willen kijken naar wat ze hierin tegenkomen en van anderen willen leren..

De groep biedt deze behandelaars bedding en ruimte om met elkaar in verbinding te zijn, door met regelmaat samen te komen om op gestructureerde wijze praktijkervaringen en praktijkvraagstukken in te brengen.

Dit draagt bij aan de bewustwording van het potentieel van de intervisiegroep en draagt tevens bij aan de bewustwording van het potentieel van het Reikibehandelaarsschap.

Praktisch

Tijdens de intervisiebijeenkomsten wisselen de leden eerst Reiki uit.
Daarna legt iedereen een casus op tafel. De groep kiest één casus en stelt hier verdiepende en verhelderende vragen over, om vervolgens tot mogelijke oplossingen te komen. Elk lid van de groep neemt hiervan mee wat op hem of haar van toepassing is.

Jaarlijks wisselen de leden van rol als procesbegeleider en organisator. Zo krijgt iedereen de kans te groeien in gedeeld leiderschap.

De intervisiegroep bestaat uit maximaal 8 leden.

Wanneer: Vier vrijdagochtenden per jaar (eens per kwartaal), van 9.30 tot 13.00 uur. Met de intervisiegroep van Reikicentrum Zijn verbind je je steeds voor een periode van een jaar (januari - december.

Geplande data 2020: 20 maart, 19 juni, 18 september, 27 november

Kosten: €15,- per bijeenkomst of eenmalig € 60,- per jaar

Informatie en aanmelden: Mocht je interesse gewekt zijn en/of vragen hebben, neem dan contact op met de organisator Annemarie Karsten,06-20448540 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

!! Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen !!

 

DSCN2275.JPG