logo

Even Voorstellen

RebeccaMijn naam is Rebecca Bredenhof en mijn passie is Reiki en mensen. Reiki, omdat het me een boeiend en inspirerend leven heeft gebracht. En mensen bewonder ik enorm om hun veerkracht, rijkdom aan talenten en het vermogen tot verandering. Voor mezelf spreek ik vaak over een leven vóór en een leven ná mijn Reiki-inwijding. Altijd had ik al een brede belangstelling voor het leven en wat zich daarin afspeelt. Mezelf focussen op één ding was niets voor mij, dacht ik. Maar Reiki liet me verbaasd staan over mezelf. Mijn verlangen naar zelfheling, naar een gezonder leven, was blijkbaar zo groot dat ik vanaf het eerste moment dagelijks Reiki ging beoefenen. En de opbrengst fascineerde me zo dat ik het ook niet meer los liet. Deze prachtige energie ging al snel een centrale rol in mijn persoonlijk- en later ook in mijn beroepsleven spelen.

Jarenlange en diepgaande problemen met mijn fysieke gezondheid hadden me reden gegeven te onderzoeken wat me allemaal kon dienen gezond te worden en te blijven. Uit ervaring wist ik al dat het uit mezelf moest komen, dat ik zelf iets in beweging moest zetten. Ik ging me niet alleen verdiepen in mezelf en mijn kijk op het leven, maar ook in de essentie van Reiki; de helende energie die er altijd al was geweest maar waarvan ik het bestaan eerder niet kon vermoeden. Deze natuurlijke kracht gaf me de moed grote veranderingen door te voeren; veranderingen die ik eerder voor onmogelijk had gehouden. Op dat moment was ik nog docent in het bedrijfsleven, maar al snel wist ik waar ik werkelijk blij van werd; mensen stimuleren hun natuurlijke mogelijkheden naar waarde te schatten en zorg te dragen voor hun eigen welzijn. Ik werd Reikimaster. Na enige tijd ging ik me pas echt in de essentie van Usui Shiki Ryoho, het systeem van mijn Reikibeoefening, verdiepen. En ging ik de wereld over om oudere (in Reiki-jaren) collega Reikimasters te ontmoeten en van hen te leren. Reiki maakte steeds meer deel uit van mijn leven en in 2000 gaf ik mijn vaste baan op en startte ik Reikicentrum Zijn.

Mijn Reiki afstamming (link)

Een behoefte om terug te keren naar de bron van Reiki, bracht me in 1998 in contact met Phyllis Furumoto en sinds 2001 grijp ik elke gelegenheid aan om van haar te leren. Ik zie Phyllis ook echt als mijn leraar. Bijkomend voordeel is dat dit me de gelegenheid biedt een andere passie te leven....over de wereld reizen.

Ik wens je veel plezier bij het bekijken van de website en graag tot ziens in Reikicentrum Zijn of ergens in de wereld.

Rebecca Bredenhof
Usui Shiki Ryoho Reikimaster

Lid van

TRA Logo

 

'De meeste foto's op deze website zijn door mij gemaakt op de Japanse berg Kurama, bij Kyoto.
In oktober 2012 was ik daar voor een Reiki-expeditie'.

DSCN2351.JPG