logo

Individueel

Van dinsdag t/m donderdag heb ik ruimte voor individuele sessies in mijn praktijk, waar ik luister, Reiki geef, begeleid en ondersteun. In principe ben ik alleen voor meerdaagse Reiki-behandelingen op andere dagen beschikbaar.

Reikibehandeling

Reiki brengt het totale systeem van de mens in balans. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen, dat in ieder mens aanwezig is, ondersteunt. Het is fijn Reikibehandelingen te ontvangen bij stress, burnout, emotionele processen en fysieke klachten. Maar ook omdat het gewoon heerlijk ontspannend is.

De energie van Reiki volgt jouw systeem op het moment van ontvangen. Je kan een Reikibehandeling dus steeds verschillend ervaren. Meestal is er een diepe vorm van ontspan­ning in lichaam en geest. Je ervaart dan (weer) de weldaad van pure levenskracht.

Bij een Reikibehandeling lig je aangekleed op een tafel en leg ik mijn handen op diverse plaatsen op je hoofd, romp en rug. Totaal duurt dit ongeveer vijf kwartier. Als liggen moeilijk of niet mogelijk is pas ik de behandeling aan de omstandigheden aan. Verder is het goed om te weten dat je in alle omstandigheden Reiki kan ontvangen, dat reguliere behandelwijzen gewoon door kunnen gaan. En dat ik geen diagnose stel en geen invloed kan uitoefenen op de energie.

Traditioneel begin ik (net als collega’s wereldwijd) bij fysieke of emotionele klachten met een zogenoemde 4-dagenbehandeling. Hierbij ontvang je op vier aan-een-gesloten dagen een totale Reikibehandeling. Zo’n start kan een belangrijke aanzet geven tot heling op alle niveaus. Beoefen je al Reiki? Dan kan een 4-dagen behandeling een grote steun zijn bij groeiprocessen. Meerdere dagen achter elkaar is natuurlijk ook mogelijk (prijs op aanvraag).

Daarnaast ben ik ook ervaren in het gebruik van Reiki bij stervensbegeleiding. In deze of andere bijzondere omstandigheden behandel ik bij mensen thuis, in ziekenhuis of zorginstelling.

Gewoon een te volle agenda om naar de praktijk te komen of vind je de afstand te ver? Gun jezelf dan eens een Reikibehandeling of een meer-daagse op afstand op een afgesproken tijdstip.

Investering totale Reiki sessie (fysiek en op afstand):
Sessie van ± 90 minuten: € 75,-
4 sessies op opeenvolgende dagen € 280,-
Sessie van ± 120 minuten € 90,-
Meerdaagse sessies van 120 minuten, prijs in overleg

Afspraken of informatie 
alleen telefonisch - 06-12181950
Geen gehoor? Mogelijk ben ik in de praktijk aan het werk;
maar spreek de voicemail in dan bel ik je z.s.m. terug.

Klik voor meer behandelaars

DSCN2307.JPG