logo

NATUURLIJK THUIS

Zelfzorg krijgt steeds meer aandacht en daar voegt deze EHBO cursus Homeopathie een enorm stuk verrijking aan toe. Homeopathie is een energetische ondersteuning van het zelf genezend vermogen. Net als alle energetische helingswijzen werken homeopathische middelen op de mens als geheel, dus goed voor lichaam en geest. Homeopathie werkt met de energie van bloemen, wortels, bomen, zouten, enz. Nicolien de Kroon is al vele jaren klassiek homeopaat, en deelt graag en op een bijzondere en inspirerende manier, haar jarenlange kennis met ons. Zelf heb ik drie jaar geleden de basiscursus gevolgd en oh, wat heb ik veel geleerd over de oorsprong van Homeopathie en de werking van de middelen die kunnen worden ingezet. Ik ben dan ook dankbaar dat ik nu deze cursus mag organiseren.
Christina Spies

EHBO-cursus Klassieke Homeopathie
 

• Je hebt iets verkeerds gegeten en 'loopt helemaal leeg'.
• Je kind/kleinkind moet elke autorit weer overgeven.
• Je kind heeft plotseling hoge koorts en je bent bang voor een koortsstuip.
• Je kind heeft de waterpokken en krabt zich helemaal kapot.
• Je voelt je grieperig met veel pijn in je botten en spieren.
• En natuurlijk wil je graag je immuunsysteem versterken.

 

In al deze gevallen en nog veel meer situaties zou je graag zelf iets willen doen om het te verbeteren of om het te voorkomen, maar je weet niet wat. De klassieke homeopathie kan ondersteunen bij het versnellen van genezing, bij het verzachten van jeuk en pijn, en bij het voorkomen van bepaalde klachten

 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

  • Voor iedereen
  • Voor iedereen die in de gezondheidszorg werkt
  • Datum en tijden van deze super inspirerende cursus:
  • Voor iedereen die actief is met EHBO
  • Voor iedereen die belangstelling heeft voor klassieke homeopathie
  • Voor iedereen die graag iets nieuws wil leren

 

Inhoud

Deze cursus bestaat uit 4 x 2 les-uren, waarvan steeds het eerste gedeelte theoretisch is, gevolgd door een praktijkgedeelte.

eHBO.jpg

Het theoretische gedeelte is bedoeld om meer inzicht te krijgen over de basisbeginselen van de klassieke homeopathie zodat jij er op een verantwoordelijke manier zelf mee kan werken.

Tijdens het praktische gedeelte worden 37 homeopathische middelen besproken. Dit zijn de meest voorkomende homeopathische middelen die in acute situaties nodig kunnen zijn. Je ontvangt een eigen EHBO- kit met 37 homeopathische middelen en een syllabus (werkboek) voor de gehele cursus.

 

 

Datum en tijden van deze super inspirerende cursus:
Vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2024
Tijden: vrijdag 15.00 - 17.00 uur en 20.00 - 22.00 uur - zaterdag 11.00 - 13.00 en 15.00 - 17.00
Locatie : Reikicentrum Zijn, Den Haag
Investering: € 350,- voor cursus, inclusief Medical-kit + 37 middelen en een syllabus. Betaling contant bij aanvang cursus.
Informatie & aanmelden bij: Christina Spies, 06 1881 2965 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

DSCN2351.JPG