logo

HFT & Geld 2.0 (Ned)

Flag - EN - 50-32

je stamboom en je relatie met geldFlag - RU - 50-32

met Rebecca Bredenhof

Geld is een van de negen elementen van het Reikisysteem dat ik bijna 30 jaar beoefen. In het begin vond ik het best vreemd dat geld onderdeel uitmaakte van een helingkunst en al helemaal vreemd dat het hoorde bij een spirituele beoefening. Toch raakte ik door de jaren heen steeds meer gefascineerd door juist dit element. Soms zie ik een glimp van wat het zou kunnen betekenen als we geld niet als een economische waarde zien, maar juist de spirituele waarde ervan leren kennen. Want misschien heeft het element Geld in mijn Reikitraditie wel te maken met een spirituele waarde die lijkt op wat ik jaren geleden las:

Een overeenkomst tussen twee mensen moet resulteren in
de grootste winst voor de één in relatie tot de grootste winst voor de ander,
en het kleinst mogelijke verlies voor het heelal.

Om antwoord te vinden op vragen die deze regel in me oproept ben ik samen met anderen onze overtuigingen over geld gaan onderzoeken. En zoals verwacht worden veel van deze overtuigingen generatie op generatie doorgegeven. Ook in onze Reiki stamboom. Overtuigingen die ons afhouden van een spirituele beleving van geld.

Doel

Doel van deze workshop is dus te kijken naar geld in relatie tot je familie stamboom en je Reiki stamboom. Hoe ben je geworteld in geld en in welke geldsystemen? Welke overtuigingen over geld komen uit je stamboom en welke gebeurtenissen hebben tot deze overtuigingen geleid? Hoe is geld geworteld in je Reiki stamboom? En zijn er overeenkomsten tussen beide stambomen? We onderzoeken deze vragen en je ontvangt tools om een helingsproces te starten.

Ervaringen van deelnemers (link)

Tijdsinvestering

Omdat HFT & Geld een groepsproces is, is de tijdsinvestering dit keer één afstandsbehandeling per dag plus 1x per week een emailuitwisseling. En natuurlijk je dagelijkse zelfbehandeling om de verandering in je cellen te ondersteunen.

Locatie: Reikicentrum Zijn, Den Haag
Data: vrijdag 17 t/m zondag 19 mei 2024, plus vrijdag 5 juli 2024
Tijden weekend: vrijdag van 16.00 – 18.30 uur, zaterdag en zondag van 9.30 – ±18.00 uur
Tijd 5 juli: 14.00 – 18.00 uur
Investering: € 420,- Breng je eigen lunch mee, wij zorgen voor koffie, thee en soep.
Aanmelden: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak het bedrag over naar NL62 ABNA 0885 3321 21 tnv. H.R. Bredenhof, ovv 'HFT & Geld, mei2024'
Taal: Nederlands
Informatie: Rebecca Bredenhof, 06 1218 1950 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HFT & Geld is onderdeel van het Healing your Family Tree with Reiki proces en in 2015 ontwikkeld door Marta Getty en Rebecca Bredenhof, nadat er vragen kwamen over het helen van het geldaspect in (Reiki) families. In 2019 kwamen er tijdens een workshop geheel organisch nieuwe aspecten over geld naar boven en is er een dagdeel bijgekomen. Vandaar de toevoeging 2.0.

DSCN2356.JPG