logo

Gastdocenten

Regelmatig wordt Reikicentrum Zijn bezocht door andere docenten en sprekers. Elk najaar proberen we een reeks lezingen te organiseren die in relatie staan met mens en natuur. Zodra er weer iets is gepland zullen we het op dit deel van de website plaatsen.

Yoga

Vaste huurder is yogadocent Monique van Grol. Zij geeft al jaren op maandagavond twee yogalessen in Reikicentrum Zijn. Meer informatie vind je op haar website.
www.healingpoint.nl

Opstellingen

Bij vragen in onszelf waar we duidelijkheid over willen krijgen nodigen we soms Liesbeth van den Brink uit om een themagerichte workshop te geven. De thema’s kunnen zeer divers zijn en kunnen onder andere gaan over ziekte en gezondheid, familie en gezin, praktijk en bedrijf. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan je aangeven wat het thema is dat jij graag in een workshop opgesteld wilt zien. Samen zorgen we dan voor de planning en voldoende deelnemers.
www.verrijkendeverreiking.nl

Transformatiespel

Het Transformatiespel is een levensspel dat je de gelegenheid geeft op een andere manier naar je eigen leven en je omstandigheden te kijken. Het maakt je ervan bewust hoe jij je leven leeft. Echt diepgaand wordt het spel als het professioneel wordt begeleid. Hiervoor nodigen we Reikimaster Helma Rader uit en het is verbazingwekkend wat het spel laat zien over de spelers. Het spel kan met vier personen gespeeld worden. Aanmelden kan individueel of per groep via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Samen zorgen we dan voor de planning.
www.bhaktireikicentrum.nl

berg Kurama-tempel usui.JPG