logo

Groeien in het vijfde Reikiprincipe

Met dankbaarheid leven in uitdagende tijden
workshop met Rick Bockner, Reikimaster

Van alle Reikibeginselen van Mikao Usui, moedigt de vijfde en laatste ons aan om ‘dankbaarheid te tonen aan alles wat leeft’. Dit is een roep om uit je persoonlijke aandachtsveld te stappen, en het leven te waarderen in al zijn vele vormen. Het is ook bedoeld om ons in een universeel bewustzijn te brengen en in contact te komen met de bron en stroom van Reiki overal om ons heen. In tijden van chaos, oorlog, politieke strijd en persoonlijke tragedie is dit zelfs nog belangrijker.

Rick BocknerIn deze weekendworkshop voor masters en masterkandidaten, leidt Rick Bockner de groep in het verkennen van wat het betekent om in dankbaarheid te leven, en hoe we daar kunnen komen in onze Reikibeoefening. Er gebeurt zoveel meer om ons heen dan we ons bewust zijn, en dankbaarheid opent de deuren naar een dieper inzicht in wat het betekent om goed te leven.
We zullen gesprekken, behandelingen en verhalen gebruiken, en in kleine groepen werken om te zien hoe ons bewustzijn groeit als we voorbij ons zelfbehoud gaan, naar dienstbaarheid. 
Er is plaats voor maximaal 20 personen. Inschrijving via formulier.

Datum: zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017
Tijden: 9.30 – 17.30
Investering: 280 euro
Locatie: Reikicentrum Zijn, Den Haag
Vertaling Eng-Ned: Anne Boerrigter
Informatie en aanmelden: Rebecca Bredenhof, 070 367 7964 / 06 1218 1950 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

engflagKL

DSCN2208.JPG