logo

Een Reikidag met Inger Droog

verhalen over ruim dertig jaar Reiki in Nederland

Vrijdag 12 juni 2015

In Reikicentrum Zijn

Inger Droog:
‘Vanaf 11 Januari 1980 toen ik Wanja Twan ontmoette, tot en met nu, is Reiki de grootste invloed en gids geweest in mijn leven. Op 29 September 1984 werd ik ingewijd als Reikimaster door Wanja Twan. Samen met Wanja’s dochter Anneli en Sharon Yeo, ook een Canadadese master, en in de aanwezigheid van Phyllis Furumoto.

Wanja vertelde mij allang daarvoor dat ik terug moest gaan naar mijn roots in Nederland, om wat toen werd uitgelegd als ‘ You speak the language so you can bring Reiki where it is not yet known’. Of ik de taal nog sprak was een grote twijfel, omdat ik al 31 jaar weg was van Nederland, getrouwd was met een Canadees, en alleen maar Engels sprak met hem en mijn vier kinderen. Toch was de opdracht van mijn Reikimaster belangrijk, en kwam in oktober 1984, direct na mijn Master initiatie naar Nederland, om de eerste Reiki klas te doen in Leiderdorp, met vijf mensen.

Nooit had ik kunnen bedenken, dat ik 31 jaar later weer terug naar Nederland kom om dit en andere verhalen te vertellen over Reiki in Nederland in de eerste jaren. Ik zal mijn eigen Reiki verhaal weergeven en ook het verhaal van Dr Usui, Hayashi, Takata and Wanja, zoals ik het al honderden keren heb verteld in mijn Reikiklassen’. Natuurlijk gaan we deze dag ook behandelingen uitwisselen.

Kosten: € 75,- inclusief koffie/thee/sapjes. Neem je eigen lunch mee, dan zorgen wij voor de soep.
Tijden: 9.30 tot 16.30 uur.
Locatie: Reikicentrum Zijn, Johannes Camphuysstraat 150-152, Den Haag.
Aanmelden: Annemarie Karsten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-20448540

berg kurama.JPG