logo

Bewustzijnsverhoging - Verandering gebeurt nu!

Zaterdag 6 t/m zondag 7 juni 2015

in Reikicentrum Zijn….

Al jarenlang wordt er gesproken over een enorme, wereldwijde verandering van energie die zich rond de eeuwwisseling zou manifesteren. Volgens de astrologie, maar ook volgens de Mayakalender, gebeurd dit sinds eind 2012.

Wat heeft dit verschijnsel gedaan met het bewustzijn van onze planeet
en het menselijk bewustzijn?

 Inger Droog over deze ‘’verandering der eeuwen’

‘Ik ben geen astroloog, maar wel een sensitief mens en ik weet wat ik voel en zie. Ik heb de afgelopen veertig jaar geleerd om mijn intuïtie en mijn zintuigen te vertrouwen en ik weet dat deze verandering mij en het gehele menselijk bewustzijn naar een nieuw niveau heeft getild. Negatieve gedachten, gevolgd door negatieve handelingen zouden niet meer gekozen moeten worden. Een reactie op ons negatief denken zal er namelijk bijna direct zijn. We kunnen nu andere keuzes maken in ons denken en we hebben de verantwoordelijkheid om met wijsheid te kiezen hoe we denken. Licht Energie is wat ik en velen van mijn menselijke vrienden voelen en we zijn daar dankbaar voor’.

In deze experimentele workshop wil Inger het volgende
met ons onderzoeken:

1. Wat zijn onze lichamelijke reacties op nieuwe energieën?
2. Wat zijn extreme emoties die we gevoeld hebben en waarom?
3. Wat heeft onze geest nodig om te doen, nu we weten dat de zaken niet meer hetzelfde zijn?
4. Wat zijn de spirituele consequenties van beslissingen die we nu nemen?
5. Hoe ondersteunt Reiki ons en kunnen we hier gebruik van maken voor deze nieuwe reis?

We zullen onderzoeken hoe Reiki ons gebracht heeft naar zowel nieuwe energieën met ons helingswerk, als naar onze verantwoordelijkheid voor onze manieren van denken. Door uitleg en oefeningen zullen we tijdens deze workshop zien hoe snel we in deze tijd bewust kunnen worden, waardoor we plannen kunnen maken met een veel grotere visie.

Kosten: € 240,- inclusief koffie/thee/sapjes. Neem je eigen lunch mee, dan zorgen wij voor de soep.
Tijden: 9.30 tot 18.00 uur.
Locatie: Reikicentrum Zijn, Johannes Camphuysstraat 150-152, Den Haag.
Aanmelden: Annemarie Karsten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-20448540

Voor degenen die willen komen en een plek nodig hebben om te overnachten, zijn er in de omgeving vele hotels en B&B’s, en restaurants voor de avondmaaltijden.

DSCN2369.JPG