logo

Voor wie?

'Kinderen wijzen ons de weg’

Systemische opstellingen voor kinderen met een zorgvraag en hun gezin

Het is bijna zover!

Familie- en gezinsopsteller Ingrid Dykstra komt dit najaar haar internationale werk ook in Reikicentrum Zijn vormgeven. Ze is bij ons voor een 2-daagse workshop, waarin ze zal werken met de zorgvraag van kinderen in gezinsverband. We hebben Ingrid uitgenodigd vanuit ons verlangen een bijdrage te leveren aan de heling van kinderen en gezinnen en dus aan de samenleving.

 

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die kinderen heeft of met kinderen werkt. Denk hierbij aan ouders en opvoeders, leerkrachten, zorg coördinatoren, therapeuten, coaches, jeugdzorg- en instellingenbegeleiders, (ortho)pedagogen, psychologen, enz. De workshop is verder open voor alle geïnteresseerden. Ervaring hebben met systemisch werk is dus niet nodig.

 

Ervaringen van mensen die al eens de workshop gevolgd hebben:

'9&10 november 2017 aan de workshop 'Kinderen wijzen ons de weg' deelgenomen. Het was een bijzondere intense workshop waar heel veel mooi helingswerk plaats heeft gevonden. Je zag direct en ter plekke de veranderingen in de kinderen. Mijn eigen zoon hebben we ook op deze manier geholpen, hij gebruikt nu geen medicijnen meer, is al een stuk rustiger en we hebben op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de heling van ons familiesysteem maar ook aan de maatschappij/samenleving omdat hij de last van een maatschappelijk probleem bij zich droeg. Ik ben heel dankbaar dat deze workshop vorig jaar op mijn pad is gekomen voor mijn zoon, na jaren getobd te hebben en ik beveel het iedereen aan als je het gedrag van je kind niet begrijpt. Bepaalde gedragingen worden zoveel duidelijker. En we zijn er met zijn allen zo mee geholpen'.
Liefs Sonja.

 

'Was inspirerend om te ervaren en te zien hoe Ingrid werkt met kinderen en opstellingenwerk. Zij geeft op een bijzondere manier de kinderen de erkenning in hun systeem. Ze werkt vanuit een veilige betrokken manier met de kinderen en hun ouders, heeft geen oordeel over wat er is. Bijzonder om mee te maken, een echte aanrader die ik elk kind, ouder en hulpverlener gun!'
Jeanette Mulder

 

DSCN2351.JPG