logo

Reiki vakantie in Griekenland

Marathea

Jaarlijks nam ik deel aan de Reikiweken op landgoed Marathea. Het landgoed ligt in de prachtige Peleponesos, Griekenland. Het is een bijzondere plek waar de kracht van de natuur, de zon, de enorme gastvrijheid en het zuivere eten belangrijke ingredienten zijn om helemaal op te laden. De Reikiweken werden al jaren vormgegeven door Rebecca Bredenhof, die de liefde voor deze vorm van vakantie vieren aan mij, Annemarie Karsten, doorgaf. Tijdens je Reikiweek kan je volop genieten van de rust en de pracht van landgoed Marathea. Bos, bergen, zee en een breed stil zandstrand waar een pendelbus je dagelijks naar toe brengt. Ruime terrassen, bloemen in vele kleuren en rustige plekjes nodigen uit tot ontspanning. Drinkwater uit eigen bron en een heerlijke keuken. De mystieke omgeving van het landgoed zal het ervaren en ontvangen van Reiki tot een bijzondere ervaring maken. Een aantal dagen per week begin je de dag met een vroege Reiki zelfbehandeling in de mooie natuur; na het ontbijt ga je Reiki uitwisselen met elkaar. Op andere dagen beginnen we direct na het ontbijt aan een excursie en doen we Reiki voor het diner. Tijdens de week is er ruim voldoende tijd om te genieten van zon, zee en strand.

Vele mogelijkheden

Marathea is zowel voor de actieve vakantieganger, als degene die vooral rust en natuurbeleving zoekt een heerlijke plek. Tijdens onze Reiki weken kan je ook deelnemen aan prachtige wandeltochten waarbij je zelf heerlijk geurende keukenkruiden kunt plukken voor thuis. Of een culturele excursie kunt doen naar prachtige plaatsen. Op loopafstand is het familiekerkje te bezichtigen waar sinds twee jaar geleden de fresco's opnieuw worden blootgelegd

Op dit moment is er nog geen nieuwe vakantie gepland

Iedereen met een Reikigraad is welkom bij deze Reiki Verwenweek van vijf ochtenden. Het dagelijks 's morgens Reiki uitwisselen in de stilte en kracht van de natuur, opent je voor het ervaren van balans en verbinding. Een liefdevolle verbinding met jezelf, met anderen en de prachtige omgeving. De Reiki Verwenweek is een mogelijkheid tot verdieping in de Reiki beoefening. Het ervaren van de helende kracht van Reiki binnen in je en de helende kracht van de natuur buiten je is een bijzondere ervaring. Reiki is de kracht van de natuur en verbindt je met jouw natuurlijke kracht.

Informatie over Marathea, reis- en verblijfkosten, reserveren en boeken

Marathea biedt je een complete vakantie aan, inclusief vliegreis, accommodatie met ontbijt, lunch, diner en wijn. Plus transfer van en naar Athene en naar het strand. Je verblijf op Marathea is zeven overnachtingen. Je boekt via de website van Marathea www.marathea.nl  Hier vind je ook hoe en wanneer je deze reis kan betalen. Voor vragen kun mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of eventueel bellen naar +30 273 306 1410. Marathea is een kleinschalig landgoed in Griekenland, dus houd svp rekening met de mogelijkheid dat men je niet altijd snel kan antwoorden.

Informatie over deze Reikivakantie

Neem contact op met Annemarie Karsten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 20448540.
Kosten Reiki workshop op Marathea: 1 week 150 euro, Dit betaal je rechtstreeks aan Annemarie: NL76INGB0004132986 tnv A.M. Karsten ovv Marathea 2016 of contant bij aanvang van de workshop.

DSCN2098.JPG