logo

Het OGM

Het OGM

The Office of the Grandmaster word gevormd door lineage bearer Phyllis Furumoto en Paul David Mitchell, head of Discipline. Het doel van hun samenwerking is de integriteit en het potentieel van Usui Shiki Ryoho te bewaren voor de huidige en toekomstige generaties. Het OGM biedt duidelijk onderwijs en begeleiding om het begrip van de vorm van ons Reikisysteem te verduidelijken evenals de universele filosofische fundering. Zelf heb ik al vele malen onderwijs van Phyllis en Paul mogen ontvangen en nog steeds probeer ik jaarlijks een of meer workshops van een van hen bij te wonen.

Op de website van het OGM vind je onder het kopje RFI informatie over de organisatie die vele jaren geleden werd opgericht, zonder te weten wat het doel zou worden. Zoals Phyllis het noemde ‘dit is wat de energie van ons vraagt’. En na jaren werd duidelijk wat de taak werd.

Reiki Foundation International

Reiki Foundation International (RFI) is een non-profit organisatie met als missie het ondersteunen en bevorderen van de ontwikkeling van Usui Shiki Ryoho in de wereldwijde Reiki gemeenschap. RFI stimuleert ook een open communicatie en het delen van ideeën tussen Usui Shiki Ryoho huisartsen en andere groepen die werken aan vrede, begrip en energetische harmonie in de wereld van vandaag; op elk niveau.

www.usuishikiryohoreiki.com

DSCN2369.JPG