logo

Transformatie spel

begeleid door Helma Rader

Het Transformatiespel is een levensspel dat je de gelegenheid geeft op een andere manier naar je eigen leven en je omstandigheden te kijken. Het maakt je ervan bewust hoe jij je leven leeft, op dit moment. Echt diepgaand wordt het spel als het professioneel wordt begeleid. De masterkandidaten hier worden regelmatig bij een levensreis via het Transformatiespel, begeleid door Reikimaster Helma Rader. Helma heeft jarenlange ervaring in dit proces. Dit jaar willen we ook anderen de gelegenheid geven dit levensspel eens te spelen. We hebben twee workshops gepland, waarvoor je jezelf individueel kan aanmelden of met een groepje van vier personen.

Helma Rader:

'Het transformatiespel is een bordspel zoals bijvoorbeeld ganzenbord. Het wordt met maximaal 4 deelnemers gespeeld waarbij ieder zijn eigen levenspad volgt. In tegenstelling tot andere spelen gaat het hier niet om winnen of verliezen maar om wat je tegenkomt op je levenspad en wat dat jou te vertellen heeft. Je begint met een vraag die op dat moment in je leven speelt en waar je graag meer helderheid over wilt hebben. Voordat we het spel gaan spelen help ik je bij het zo duidelijk mogelijk krijgen van je vraag. Alles wat er die dag gebeurt wordt namelijk in verband gebracht met deze vraag.

Tijdens je reis op je levenspad geeft het spel je 'opdrachten'. Er kan je bijvoorbeeld gevraagd worden om een wonder te verrichten, zegeningen uit te delen of een inzicht te ontvangen. Het spel laat je zien wat je te geven hebt en hoe je met ontvangen omgaat. Waar je stroomt en waarin je vastzit. Het is iedere keer weer bijzonder om mee te maken dat wat toeval lijkt zo op zijn plaats valt. Ik vind het een voorrecht om je daarin te mogen begeleiden'.

Data: zaterdag 5 maart of zaterdag 23 april 2016
Tijden: 9.30 – 21.30 uur
Investering: € 125,- . Neem zelf je lunch mee, wij zorgen 's avonds voor een warme maaltijd.

Aanmelden: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak het bedrag over naar NL71 ING 0004 2610 19 tnv. Reikicentrum Zijn, ovv Transformatie + datum van de workshop.

DSCN2356.JPG