logo

Wereldvredesmeditatie

Wereldvredesmeditatie

zaterdag 31 december 2016
meditatie van 13.00 – 14.00 uur
inloop vanaf 12.30 uur
in Reikicentrum Zijn
Johannes Camphuysstraat 150-152, Den Haag

Op de laatste dag van het jaar wordt al vele jaren World Healing Day gevierd. Overal ter wereld komen dan op hetzelfde tijdstip mensen in groepen bij elkaar en mediteren, bidden, chanten of sturen Reiki, voor heling van alles wat leeft.

Ook dit jaar doen wij hier weer aan mee en we nodigen je uit om deze dag met ons samen te Zijn en ons te verbinden met de energie van duizenden mensen die zich openen voor de vrede in ieders hart. Neem gerust familie, vrienden, buren en collega’s mee.

Tussen 13.00 en 14.00 uur mediteren we, ontsteken we het licht en het zingen we een vredeslied. Na afloop is er nog een kort gezellig samenzijn. Het is al jaren traditie dat sommige mensen vrijwillig cake, appeltaart of oliebollen bakken. Zo vieren we vast oudjaar, na afloop van de meditatie! Ook dit jaar staan we hier weer voor open, maar doe het alsjeblieft alleen als je het leuk vindt!

Laat ons even weten of je komt en met hoeveel mensen, zodat we ongeveer het aantal deelnemers weten. We zien je graag op 31 december.

Netty Hakkaart 06-28437730 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annemarie Karsten 06-20448540 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donatie

Deelname is geheel vrijblijvend voor iedereen. Voor wie toch een bijdrage wil geven voor de onkosten staat onze Gratitude Anny klaar om in dankbaarheid een donatie voor het Reikicentrum te ontvangenJ.

Reikibehandelaars

Onderstaande Reikibehandelaars voeren hun eigen Reikipraktijk, zijn hiervoor getraind en hebben een samenwerkingsverband met Reikicentrum Zijn. Het zijn toegewijde Reikistudenten, wat tot uitdrukking komt in het dagelijks beoefenen van Reiki voor zichzelf en het regelmatig geven en ontvangen van een Reikibehandeling; individueel en in groepsverband.  

Boekelo

Mirjam Top-Termaat, 06 8142 9578 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.reikitwente.nl

Delft

Astrid Aarssen, 06 4483 6360 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Den Haag

Rebecca Bredenhof, 06 1218 1950 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.reikicentrum-zijn.nl

's-Gravenzande

Christina Spies, 06 1881 2965 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.two-hands.nl

Leeuwarden

Tabine Zoethout, 06 2812 2130 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.praktijk-de-regenboog.nl

Pijnacker

Netty Hakkaart, 06 2843 7730 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.reikientrumzazen.nl

Voorburg

Annemarie Karsten, 06 2044 8540 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.duinroosreiki.nl

Voorschoten

Alexandra de Savornin Lohman, 06 3846 1549 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.heliandra.nl

Zeist

Anne Boerrigter, 06 2490 2023 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zoveelzonlicht.nl

Coaching

Vanuit mijn ruime levenservaring begeleid ik sinds 1994 mensen bij hun persoonlijke groei- en helingsprocessen. Ik vind het heerlijk mensen in contact te brengen met hun kracht en bewust te maken van hun talenten. Regelmatig hoor ik dat het mijn kracht is ‘helder te zijn’ en ‘in de rups de vlinder te zien’.

Lees meer: Coaching

Individueel

Van woensdag t/m vrijdag heb ik ruimte voor individuele sessies in mijn praktijk, waar ik luister, Reiki geef, begeleid en ondersteun. In principe ben ik alleen voor meerdaagse Reiki-behandelingen op andere dagen beschikbaar.

Lees meer: Individueel

DSCN2356.JPG