logo

2e graads Oefen- en Inspiratiedag

2e graads Oefen- en Inspiratiedag
Zaterdag 17 september 2016
van 9.30 – ± 17.00 uur, zelf lunch meenemen.

Bij je inwijding in de tweede Reikigraad heb je een prachtig stuk ‘gereedschap’ in handen gekregen.  Je kunt werkelijk een diepe verbinding aangaan met de drie symbolen als je ze (liefst dagelijks) met toewijding gebruikt. Je kunt ze inzetten om je te bevrijden van angsten, om relaties te herstellen of je er uit te bevrijden, te ontdekken waar je passie ligt of het aanvaarden van je levenslot. Om maar eens een paar zaken te noemen.

Zelf voel ik een diepe verbinding met deze drie symbolen en ik heb ze tot op heden gebruikt om mezelf te leren kennen en te leren wat nodeloos en nutteloos is om energie aan te verliezen. Voor mij is tweede graads Reikiwerk ‘ons bevrijden uit die zelf gecreëerde gevangenis, die we leven noemen’.

Wat kan je verwachten?
Het is mijn bedoeling om deze dag opnieuw de  drie 2e graads Reikisymbolen met jullie te tekenen en de energetische kracht van elk symbool uit te leggen.  Om je kennis van het gebruik van deze symbolen op te frissen  gaan we oefenen met de symbolen bij fysieke- en afstandsbehandelingen.

Daarnaast kan je alle vragen stellen die je ondertussen hebt over de symbolen en inspireren we elkaar door te vertellen waar we deze Reikigraad voor gebruiken. En wat is er nog meer mogelijk?

Voor wie?
Voor iedere Reikistudent die door mij in de 2e graad is ingewijd of ‘geadopteerd’ en:

- vragen heeft
- niet of nauwelijks met de symbolen heeft gewerkt na de inwijding.
- niet meer met de symbolen werkt en dat wel zou willen.
- twijfelt over de symbolen of hun werking
- niet alle symbolen gebruikt.
- het gevoel heeft niet alles (meer) te weten.
- meer wilt weten over de kracht van de symbolen.
- enz.

Investering: Mijn kennis van de tweede Reikigraad doorgeven is van belang voor mij en voor jou. Ik wil dan ook iedereen die belangstelling heeft of nieuwsgierig is, verwelkomen op deze dag. Geld mag hiervoor geen belemmering zijn, dus vraag ik je een bedrag naar eigen keuze in een enveloppe te doen en mee te nemen; we gaan er een mooi ritueel van maken.

Aanmelden: Stuur ook een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSCN2282.JPG