logo

1e graads Oefen- en Inspiratiedag

Oefen- en Inspiratiedag
alleen voor 1e graads Reikistudenten
Zaterdag 24 september 2016
van 9.30 - ± 17.00 uur, neem zelf je lunch mee.

Ben je kort of lang geleden door mij ingewijd in de eerste Reikigraad? En weet je al wat deze beoefening voor je betekent of ben je daar nog steeds zoekende in? Vind je de dagelijkse zelfbehandeling heerlijk en is het een rustpunt in je leven? Of lukt het je nog steeds niet hier ruimte voor te vinden in je drukke leven? Ben je al in groepen geweest om Reiki met elkaar uit te wisselen, of denk je dat je dit niet kan doen omdat je zo weinig geoefend bent of ervaring hebt?

Dit zijn zomaar een paar vragen die in me opkomen, door te luisteren naar Reikistudenten. Om een  helingskunst of  spirituele discipline te beoefenen heb je tijd en geduld met jezelf nodig. Zoals Hawayo Takata al zei: het is oefenen, oefenen, oefenen. In een groep samenkomen met hetzelfde doel, ondersteunt je in het je eigen maken van de beoefening. Ik nodig je bij deze uit om te ervaren hoe het is om een hele dag te oefenen en van elkaar te leren, of gewoon alles in te ademen wat er deze dag is. Om in een ontspannen sfeer te Zijn in Reiki.

Wat kan je verwachten?
-    Ik begeleid een Reiki zelfbehandeling – dit doe ik in sommige trainingen en cursussen. Iemand zei daarvan dat dit haar Reikibeoefening voor altijd heeft verandert. Ook is een zelfbehandeling in een groep een heel bijzondere ervaring.
-    We delen ervaringen over onze beoefening en je kan elke vraag stellen die je op je hart hebt. Of ik het antwoord ook weet of kan geven, kan ik niet belovenJ
-    We geven elkaar een totale Reikibehandeling. Vooraf laat ik zien hoe je dit comfortabel voor jezelf en de ontvanger kan doen.
-    Ik vertel weer de Reiki geschiedenis.
-    De Reiki principes, wat kunnen ze je leren over jezelf?

Voor wie? Voor de student die pas begonnen is met Reiki; voor de student waarbij de beoefening al langer op een laag pitje staat en echt opnieuw wil beginnen; voor de student die al jaren niet meer beoefend en wel wil beoefenen; voor de gevorderde 1e graads Reikistudent die niet (zo vaak) in groepen komt; ook voor de student die gewoon graag samen wil zijn met gelijkgestemden.

Ben  je ook ingewijd in de 2e Reikigraad, maar doe je niets meer met Reiki en wil je wel weer opnieuw beginnen? Neem dan eens contact met me op.

Bijdrage
Mijn Reiki kennis doorgeven is van belang voor mij en voor jou. Ik wil dan ook iedereen die belangstelling heeft of nieuwsgierig is, verwelkomen op deze dag. Geld mag hiervoor geen belemmering zijn, dus vraag ik je een bedrag naar eigen keuze in een enveloppe te doen en mee te nemen; we gaan er een mooi ritueel van maken.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en (als je het weet) wanneer je de Reikiklas hebt gevolgd.

Als er zaken onduidelijk zijn in deze e-mail of als  je nog vragen hebt, neem contact met me op. Liefst telefonisch.

DSCN2288.JPG