logo

1e graads Oefen- en Inspiratiedag

Oefen- en Inspiratiedag
alleen voor 1e graads Reikistudenten
Zaterdag 24 september 2016
van 9.30 - ± 17.00 uur, neem zelf je lunch mee.

Ben je kort of lang geleden door mij ingewijd in de eerste Reikigraad? En weet je al wat deze beoefening voor je betekent of ben je daar nog steeds zoekende in? Vind je de dagelijkse zelfbehandeling heerlijk en is het een rustpunt in je leven? Of lukt het je nog steeds niet hier ruimte voor te vinden in je drukke leven? Ben je al in groepen geweest om Reiki met elkaar uit te wisselen, of denk je dat je dit niet kan doen omdat je zo weinig geoefend bent of ervaring hebt?

Dit zijn zomaar een paar vragen die in me opkomen, door te luisteren naar Reikistudenten. Om een  helingskunst of  spirituele discipline te beoefenen heb je tijd en geduld met jezelf nodig. Zoals Hawayo Takata al zei: het is oefenen, oefenen, oefenen. In een groep samenkomen met hetzelfde doel, ondersteunt je in het je eigen maken van de beoefening. Ik nodig je bij deze uit om te ervaren hoe het is om een hele dag te oefenen en van elkaar te leren, of gewoon alles in te ademen wat er deze dag is. Om in een ontspannen sfeer te Zijn in Reiki.

Wat kan je verwachten?
-    Ik begeleid een Reiki zelfbehandeling – dit doe ik in sommige trainingen en cursussen. Iemand zei daarvan dat dit haar Reikibeoefening voor altijd heeft verandert. Ook is een zelfbehandeling in een groep een heel bijzondere ervaring.
-    We delen ervaringen over onze beoefening en je kan elke vraag stellen die je op je hart hebt. Of ik het antwoord ook weet of kan geven, kan ik niet belovenJ
-    We geven elkaar een totale Reikibehandeling. Vooraf laat ik zien hoe je dit comfortabel voor jezelf en de ontvanger kan doen.
-    Ik vertel weer de Reiki geschiedenis.
-    De Reiki principes, wat kunnen ze je leren over jezelf?

Voor wie? Voor de student die pas begonnen is met Reiki; voor de student waarbij de beoefening al langer op een laag pitje staat en echt opnieuw wil beginnen; voor de student die al jaren niet meer beoefend en wel wil beoefenen; voor de gevorderde 1e graads Reikistudent die niet (zo vaak) in groepen komt; ook voor de student die gewoon graag samen wil zijn met gelijkgestemden.

Ben  je ook ingewijd in de 2e Reikigraad, maar doe je niets meer met Reiki en wil je wel weer opnieuw beginnen? Neem dan eens contact met me op.

Bijdrage
Mijn Reiki kennis doorgeven is van belang voor mij en voor jou. Ik wil dan ook iedereen die belangstelling heeft of nieuwsgierig is, verwelkomen op deze dag. Geld mag hiervoor geen belemmering zijn, dus vraag ik je een bedrag naar eigen keuze in een enveloppe te doen en mee te nemen; we gaan er een mooi ritueel van maken.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en (als je het weet) wanneer je de Reikiklas hebt gevolgd.

Als er zaken onduidelijk zijn in deze e-mail of als  je nog vragen hebt, neem contact met me op. Liefst telefonisch.

2e graads Oefen- en Inspiratiedag

2e graads Oefen- en Inspiratiedag
Zaterdag 17 september 2016
van 9.30 – ± 17.00 uur, zelf lunch meenemen.

Bij je inwijding in de tweede Reikigraad heb je een prachtig stuk ‘gereedschap’ in handen gekregen.  Je kunt werkelijk een diepe verbinding aangaan met de drie symbolen als je ze (liefst dagelijks) met toewijding gebruikt. Je kunt ze inzetten om je te bevrijden van angsten, om relaties te herstellen of je er uit te bevrijden, te ontdekken waar je passie ligt of het aanvaarden van je levenslot. Om maar eens een paar zaken te noemen.

Zelf voel ik een diepe verbinding met deze drie symbolen en ik heb ze tot op heden gebruikt om mezelf te leren kennen en te leren wat nodeloos en nutteloos is om energie aan te verliezen. Voor mij is tweede graads Reikiwerk ‘ons bevrijden uit die zelf gecreëerde gevangenis, die we leven noemen’.

Wat kan je verwachten?
Het is mijn bedoeling om deze dag opnieuw de  drie 2e graads Reikisymbolen met jullie te tekenen en de energetische kracht van elk symbool uit te leggen.  Om je kennis van het gebruik van deze symbolen op te frissen  gaan we oefenen met de symbolen bij fysieke- en afstandsbehandelingen.

Daarnaast kan je alle vragen stellen die je ondertussen hebt over de symbolen en inspireren we elkaar door te vertellen waar we deze Reikigraad voor gebruiken. En wat is er nog meer mogelijk?

Voor wie?
Voor iedere Reikistudent die door mij in de 2e graad is ingewijd of ‘geadopteerd’ en:

- vragen heeft
- niet of nauwelijks met de symbolen heeft gewerkt na de inwijding.
- niet meer met de symbolen werkt en dat wel zou willen.
- twijfelt over de symbolen of hun werking
- niet alle symbolen gebruikt.
- het gevoel heeft niet alles (meer) te weten.
- meer wilt weten over de kracht van de symbolen.
- enz.

Investering: Mijn kennis van de tweede Reikigraad doorgeven is van belang voor mij en voor jou. Ik wil dan ook iedereen die belangstelling heeft of nieuwsgierig is, verwelkomen op deze dag. Geld mag hiervoor geen belemmering zijn, dus vraag ik je een bedrag naar eigen keuze in een enveloppe te doen en mee te nemen; we gaan er een mooi ritueel van maken.

Aanmelden: Stuur ook een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiki groeps 4-daagse

Reiki groeps 4-dagen behandeling

Een krachtige Reiki-ervaring is het ontvangen van een 4-dagen behandeling; iets wat ik zelf regelmatig doe met collega’s en studenten. Vele Reikibeoefenaars kennen echter de kracht van een totale Reikibehandeling ontvangen van een ander niet; dus ook niet van een meerdaagse. En ik kan je vertellen dat dit een groot gemis is! Natuurlijk kun je hiervoor een afspraak maken in de Reiki praktijk of met een van je mede-studenten. Omdat het echter ook een hele ervaring om een 4-daagse te geven creëer ik een paar keer per jaar de mogelijkheid een 4-dagen behandeling in een groep uit te wisselen. Gewoon in vier dagdelen van (ruim) drie uur. Tijdens deze dagen geef en ontvang je een totale Reikibehandeling, in stilte. Omdat ik het geheel energetisch en praktisch begeleid behandel ik meestal zelf niet mee; dit is echter afhankelijk van de samenstelling van de groep. Zo nodig zal ik na afloop vragen beantwoorden.

Cadeautjes van groepssessies zijn:

* je hebt de mogelijkheid een volledige 4-dagen behandeling te ontvangen EN te geven.
* de energie wordt krachtiger ervaren in een groep.
* de energie wordt krachtiger ervaren als er synchroon behandeld wordt; gaan we doen!
* als er voldoende 2e graads deelnemers zijn ontvang je ook een mental healing.
* het wordt voor je georganiseerd en het kostenplaatje is aantrekkelijk.

Data en tijden: 5 t/m 8 januari 2017, donderdag en vrijdag van 19.30 - 22.30 uur, zaterdag en zondag van 9.30 - 12.30 uur. 
Investering: € 100,- / € 75,- als je twee of meer behandelcyclussen hebt gevolgd in 2015.
Betalen: NL62ABNA 0885 3321 21, t.n.v H.R. Bredenhof, ovv ‘groeps 4-dg’en je naam. Stuur me ook even een mailtje dat je mee komt doen.

Informatie en aanmelden:

Rebecca Bredenhof, 070-3677964 / 06-12181950  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Behandelochtend -middag en avonden

Oefenen, oefenen, oefenen....

Na het ontvangen van een graad in Reiki kan je door regelmatig te oefenen werkelijk verbinding en begrip krijgen van deze allesomvattende energie. Niet alleen door jezelf te behandelen, maar ook door Reiki uit te wisselen met andere Reikistudenten. Hierdoor oefen je in het geven EN ontvangen van Reiki en leer je van elkaars ervaringen. Als je na je inwijding in de 1e Reikigraad wil ontdekken of toewijding tot deze Reiki traditie op je pad ligt, ben je welkom bij een van de vele oefenmogelijkheden die ik begeleid en organiseer. Ook als je al langer Reiki beoefend of ingewijd bent in de tweede Reikigraad is samen uitwisselen een heerlijke ervaring.

Reiki Behandelochtend, middag of avond

Deze ont-moetingen van ongeveer drie uur zijn open voor iedereen met een Reikigraad en bedoeld om regelmatig Reiki en ervaringen te kunnen uitwisselen. Heel anders dan alleen jezelf Reiki geven! De eerste twee uur gaan we behandelen en na een korte pauze is er ruimte voor delen, vraag en antwoord, en wat de energie ons brengt. De avonden en middagen worden meestal begeleid door Rebecca Bredenhof.

Data zaterdagochtend: 
1 april
Tijden: 9.00 - 12.00 uur

Data zaterdagmiddag: 
18 maart
Tijden: 15.00 - 18.00 uur

Data woensdagavond: 
12 april
Tijden: 19.30 - 22.30 uur

Data donderdagavond:
2 februari
25 mei
Tijden: 19.30 – 22.30 uur

Bijdrage: € 12,- . Je bent welkom vanaf een half uur voor aanvang. Graag vooraf aanmelden.

Informatie en aanmelden:

Rebecca Bredenhof, 070-3677964 / 06-12181950, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiki behandelcyclus

een bewezen TOPPER!

Sinds 2008 bestaat in Reikicentrum Zijn de mogelijkheid om wekelijks in groepsverband een totale Reikibehandeling te ontvangen EN te geven. Dat deze mogelijkheid in een behoefte voorziet is duidelijk door de enorme groei van het aantal deelnemers sinds de eerste groep van vijf studenten. Dit maakte dat we sinds 2011 regelmatig twee cyclysgroepen per week hebben.

Wat maakt dit zo bijzonder?

De eerste groep gaf al snel aan dat dit ritme van de herhaling niet alleen hun verbinding met Reiki bekrachtigde, maar ook de verbinding met zichzelf. Dit kwam mede omdat de dagelijkse zelfbehandeling intenser werd ervaren. En na dertien weken, koos men opnieuw en bewust voor deelname aan ‘De cyclus’ en inspireerde men andere studenten om deze ervaring aan te gaan. Het delen van ervaringen en het effect van Reiki op ieders leven, zorgde voor verbinding en respect voor elkaar. Het ‘gewoon’ wekelijks Reiki uitwisselen blijkt dus te inspireren deel uit te maken van een groep gelijkgestemden, waarin het individu centraal blijft. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier.

Hoe ziet een cyclusavond er uit?

We komen bij elkaar om elkaar een totale Reikibehandeling te geven. Daarnaast is er (naar behoefte) gelegenheid voor een korte deel- of vraagronde als afsluiting van de wekelijkse sessie. We ruimen gezamenlijk op, zodat alles weer klaar staat voor de volgende groep.

In principe worden de groep(en) begeleid door Rebecca Bredenhof, Reikimaster en eigenaar van Reikicentrum Zijn. Soms is ze echter op reis voor haar werk en wordt ze vervangen.

Data cyclus:
woensdag: 11 januari t/m 4 april 2017, voor alle graden.  Investering: € 150,- (voor 13x, eventueel in 2 termijnen) inschrijfformulier
woensdag 3 mei t/m 26 juli. Investering: € 150,- (voor 13x, eventueel in 2 termijnen) inschrijfformulier
woensdag 27 september t/m 20 december. Investering: € 150,- (voor 13x, eventueel in 2 termijnen) inschrijfformulier

Informatie en aanmelden:
Rebecca Bredenhof, 070-3677964 / 06-12181950, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Reiki groeps 4-dagen behandeling

* donderdag 5 januari t/m zondag 8 januari 2017 , Reiki groeps 4-dagen behandeling , voor alle Reikigraden (2 avonden plus 2 ochtenden).

Ook dit keer biedt ik weer de mogelijkheid om het jaar te beginnen met de traditionele 4-dagen Reikibehandeling. Maximaal 15 deelnemers.

Tijden: donderdag en vrijdag van 19.30 – 22.30 uur, zaterdag en zondag van 9.30 – ± 13.00 uur.

Investering voor 4 dagdelen: € 100,- (of € 75,- als je dit jaar aan de Reiki behandelcyclussen hebt deelgenomen)

Aanmelden: maak het bedrag over naar NL62 ABNA 088 5332 121, t.n.v H.R. Bredenhof, ovv ‘4-dg/jan17’en je naam. Stuur me ook even een mailtje dat je mee komt doen.

DSCN2098.JPG