logo

Reiki praktijktraining

Raken & Aanraken

De Reiki Praktijktraining bestaat uit een basistraining van vijf dagen plus een vervolgtraining van vier dagen. De basistraining is bedoeld voor iedere Reikistudent die een dieper begrip wil krijgen van de Reikibeoefening zonder een volgende graad te (moeten) ontvangen. Intensief oefenen in het geven EN ontvangen van behandelingen maakt dat je sensitiever word en leert luisteren naar je Reikihanden. Daardoor ga je steeds meer het ontastbare waarnemen in jezelf en de ander.

Lees meer: Reiki praktijktraining

Healing your Family Tree with Reiki

Healing your Family Tree with Reiki (HFT) is gedurende vele jaren ontwikkeld door Reikimaster Marta Getty. De afstandsbehandelingen van de tweede Reikigraad is het heilige gereedschap van dit programma. Tijd en ruimte worden overbrugd en tot ver in het verleden vind heling plaats. Wonderlijke dromen, plotselinge herinneringen, gesprekken met familieleden die je nooit voor mogelijk had gehouden of een duidelijke verandering in levenshouding, zijn mogelijke resultaten. Voor wie de roep kan horen van een dieper besef van onze menselijkheid, is dit een gelegenheid om de onzichtbare, innerlijke beweging naar heelheid in onszelf en familie bijeen te brengen. 

Lees meer: Healing your Family Tree with Reiki

Healing your Family Tree with Reiki (Eng)

Healing your Family Tree with Reiki (HFT) has been developed for many years by Reikimaster Marta Getty. The distance treatments of the Reiki second degree are the sacred tool of this program. Time and space are bridged and healing takes place far in the past. Wondrous dreams, sudden remembering, conversations with family members you never thought would happen or a clear change in the attitude to life, are all possible results, bringing the past to the future. For those who hear the calling of the deeper awareness of humanity, this is a opportunity to join the natural, inner movements of experiencing the wholeness of the self and family. 

Lees meer: Healing your Family Tree with Reiki (Eng)

Reiki Stilte retraite

Van donderdagavond 16 t/m zondagmiddag 19 februari a.s. begeleid ik weer een meerdaagse Reiki Stilte retraite in Reikicentrum Zijn.
In deze dagen geef en ontvang je totale Reikibehandelingen in zes sessies, verspreid over 4 dagen. De ochtend- en avondmeditatie is gebaseerd op de vijf Reiki leefregels en vanaf vrijdag doen we dagelijks een zelfbehandeling in de groep. Er is er voldoende tijd om te wandelen in de natuurlijke omgeving van het Reikicentrum; Haagsche bos en Clingendael. De eenvoudige, gezonde maaltijden worden bereid door Lilian van der Zanden, onze kok. Na de maaltijd op donderdagavond en de introductie van de retraite zal alles in stilte gebeuren. In combinatie met Reiki geeft dat een diepe ontspanning van lichaam en geest. Deze dagen van stilte en eenvoud dragen bij aan het natuurlijke naar binnen keren in de wintermaanden.
Deze retraite is voor iedereen die Reiki beoefent en serieus het avontuur van de stilte aan wil gaan.

Overnachtingsmogelijkheden:
·        Reikicentrum Zijn, plaats voor 3 personen.
·        Bij Annemarie Karsten, plaats voor 2 personen
·        B&B Bij de Witte, op loopafstand van het Reikicentrum. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 4705 9095.
·        En als je alleen woont en niet te ver weg, is het goed te doen om gewoon thuis te slapen en in de stilte te blijven.

Omdat we om 8.30 uur met z’n allen ontbijten in het Reikicentrum, heb je dus alleen een slaapplek nodig.

Data: 16 t/m 19 februari 2017
Aankomst: donderdag vanaf 17.30 uur, om 18 uur starten we met de warme maaltijd.
Vertrek: zondag ± 15.00 uur
Kosten: € 300,- (inclusief 3x ontbijt, 3x lunch en 3x avondmaaltijd, exclusief overnachtingen)
Inschrijfformulier: klik hier

Voor meer informatie:

Rebecca Bredenhof, 070-3677964 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rebecca's verhaal

Mijn nieuwe passie

Dít wil ik leren’, was het eerste wat ik heel diep voelde toen ik in juni 2006 een artikel las over Healing the Family Tree with Reiki (HFT). Familieopstellingen fascineerde me al enkele jaren en nu bleek dat ik óók met Reiki kon gaan werken met de familieziel. Het was direct duidelijk voor me dat ik dit wilde leren van de vrouw die het ontwikkelde in een jarenlang helingsproces voor zichzelf en haar studenten. Mijn verlangens waren intens en alles werkte mee om het te realiseren, want in september 2007 startte Marta Getty haar eerste workshop HFT in Nederland en dat was in mijn eigen Reikicentrum!

Lees meer: Rebecca's verhaal

Rebecca's story

my new passion

'Thís I want to learn', was the first thing I deeply felt when I read in 2006 an article about Healing the Family Tree with Reiki (HFT). Family constellations had already fascinated me for several years and now it turned out that I could also work on the family soul with Reiki. It was immediately clear to me that I wanted to learn from the woman who had developed this in a long process of healing for herself and her students. My desires were intense and everything cooperated to realize it. In September 2007 Marta Getty started her first workshop HFT in The Netherlands and it was at my own Reiki centre!

Lees meer: Rebecca's story

Marta Getty's verhaal

Gedurende jaren van het beoefenen van en het lesgeven in Reiki heb ik heling ervaren, inspiratie, en soms verrassende ontdekkingen gedaan. Vanuit deze ervaringen kan ik die vaak aangehaalde woorden van Hawayo Takata Sensei bevestigen: ‘Reiki zal het je leren’ en ‘beoefenen, beoefenen, beoefenen’.

Lees meer: Marta Getty's verhaal

Just for today...

Levenslessen, voor alle Reikigraden

De basisbeoefening van Usui Shiki Ryoho bestaat uit de zelfbehandeling, waaruit een natuurlijk groeiproces voortkomt dat er voor iedereen anders uit kan zien. De vijf Reiki leefregels ondersteunen dit proces. Deze ogenschijnlijk simpele principes gaan over het leven en alles wat je daarin tegenkomt. Uiteindelijk leren ze je transparant en authentiek door het leven te gaan en dat bevordert weer je dagelijks welzijn.

‘Dit zijn de belangrijkste leringen om de geest te ontwikkelen.
De vijf regels zijn een geheime methode die geluk oproept.
(van de gedenksteen bij het graf van Mikao Usui)

Lees meer: Just for today...

Reiki Silence retreat

Abbey Lilbosch, Echt

Faithful Reiki practitioners regularly experience the natural silence of the treatment. Through the combination of Reiki and silence a deep relaxation of mind and body is created, a deepening of the perception of Reiki and it is a great preparation for a stilly winter or a joyous spring. The simplicity of the meals at the abbey contributes to this.

Lees meer: Reiki Silence retreat

Reiki vakantie in Griekenland

Marathea

Jaarlijks nam ik deel aan de Reikiweken op landgoed Marathea. Het landgoed ligt in de prachtige Peleponesos, Griekenland. Het is een bijzondere plek waar de kracht van de natuur, de zon, de enorme gastvrijheid en het zuivere eten belangrijke ingredienten zijn om helemaal op te laden. De Reikiweken werden al jaren vormgegeven door Rebecca Bredenhof, die de liefde voor deze vorm van vakantie vieren aan mij, Annemarie Karsten, doorgaf. Tijdens je Reikiweek kan je volop genieten van de rust en de pracht van landgoed Marathea. Bos, bergen, zee en een breed stil zandstrand waar een pendelbus je dagelijks naar toe brengt. Ruime terrassen, bloemen in vele kleuren en rustige plekjes nodigen uit tot ontspanning. Drinkwater uit eigen bron en een heerlijke keuken. De mystieke omgeving van het landgoed zal het ervaren en ontvangen van Reiki tot een bijzondere ervaring maken. Een aantal dagen per week begin je de dag met een vroege Reiki zelfbehandeling in de mooie natuur; na het ontbijt ga je Reiki uitwisselen met elkaar. Op andere dagen beginnen we direct na het ontbijt aan een excursie en doen we Reiki voor het diner. Tijdens de week is er ruim voldoende tijd om te genieten van zon, zee en strand.

Vele mogelijkheden

Marathea is zowel voor de actieve vakantieganger, als degene die vooral rust en natuurbeleving zoekt een heerlijke plek. Tijdens onze Reiki weken kan je ook deelnemen aan prachtige wandeltochten waarbij je zelf heerlijk geurende keukenkruiden kunt plukken voor thuis. Of een culturele excursie kunt doen naar prachtige plaatsen. Op loopafstand is het familiekerkje te bezichtigen waar sinds twee jaar geleden de fresco's opnieuw worden blootgelegd

Op dit moment is er nog geen nieuwe vakantie gepland

Iedereen met een Reikigraad is welkom bij deze Reiki Verwenweek van vijf ochtenden. Het dagelijks 's morgens Reiki uitwisselen in de stilte en kracht van de natuur, opent je voor het ervaren van balans en verbinding. Een liefdevolle verbinding met jezelf, met anderen en de prachtige omgeving. De Reiki Verwenweek is een mogelijkheid tot verdieping in de Reiki beoefening. Het ervaren van de helende kracht van Reiki binnen in je en de helende kracht van de natuur buiten je is een bijzondere ervaring. Reiki is de kracht van de natuur en verbindt je met jouw natuurlijke kracht.

Informatie over Marathea, reis- en verblijfkosten, reserveren en boeken

Marathea biedt je een complete vakantie aan, inclusief vliegreis, accommodatie met ontbijt, lunch, diner en wijn. Plus transfer van en naar Athene en naar het strand. Je verblijf op Marathea is zeven overnachtingen. Je boekt via de website van Marathea www.marathea.nl  Hier vind je ook hoe en wanneer je deze reis kan betalen. Voor vragen kun mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of eventueel bellen naar +30 273 306 1410. Marathea is een kleinschalig landgoed in Griekenland, dus houd svp rekening met de mogelijkheid dat men je niet altijd snel kan antwoorden.

Informatie over deze Reikivakantie

Neem contact op met Annemarie Karsten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 20448540.
Kosten Reiki workshop op Marathea: 1 week 150 euro, Dit betaal je rechtstreeks aan Annemarie: NL76INGB0004132986 tnv A.M. Karsten ovv Marathea 2016 of contant bij aanvang van de workshop.

DSCN2307.JPG