logo

Filmavond

Whale rider

Dinsdag 5 september 2017

Deze inspirerende filmavond is onderdeel van het zomerprogramma Spiritualiteit(link), maar je bent ook alleen voor deze filmavond welkom.

Whale Rider (2002) gaat over Pai, uit een Maoristam in Nieuw Zeeland. Ze wil graag haar opa opvolgen als stamleider, maar dat kan niet omdat ze een meisje is. Al snel is duidelijk dat zij wel de aangewezen persoon is om de spirituele lijn verder te dragen, maar dat leidt tot veel weerstand van de huidige stamleider. Deze film laat zien hoe een volk kracht verliest als er geen opvolger is in de spirituele lijn. Over opvolging wordt op dit moment veel gesproken in de Reikiwereld. De film belicht interessante mogelijkheden, die we als uitgangspunt kunnen nemen om na te denken en te praten over Reiki, natuurlijke opvolging en - je eigen ervaringen!
Tijdens deze avond krijg je een korte introductie, we bekijken de film en na afloop volgt een nabespreking waarin je je eigen bevindingen en gevoelens naar aanleiding van de film kunt delen. En natuurlijk zorgen we voor thee en koekjes.

Tijd: van 19.30 uur tot ongeveer 22.15 uur
Investering: vrijwillige bijdrage
Aanmelden: Rebecca Bredenhof, 06 1218 1950 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSCN2356.JPG