logo

Filmmiddag

Zondag 13 november 2016
Inspirerende filmmiddag met Whale rider

van 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur, deur vanaf 14.00 open.
Locatie: Reikicentrum Zijn, Johannes Camphuysstraat 150-152, Den Haag
Investering: € 10,-, inclusief koffie/thee en koekjes

Whale Rider (2002) gaat over Pai, uit een Maoristam in Nieuw Zeeland. Ze wil graag haar opa opvolgen als stamleider, maar dat kan niet omdat ze een meisje is. Al is het al snel duidelijk dat zij de aangewezen persoon is om de spirituele lijn verder te dragen. Deze film laat zien hoe een volk kracht verliest als er geen opvolger is in de spirituele lijn. Over opvolging wordt op dit moment veel gesproken  in de Reikiwereld. De film belicht interessante mogelijkheden, die we als uitgangspunt kunnen nemen om na te denken en te praten over Reiki, natuurlijke opvolging en - natuurlijk- je eigen ervaringen!

Tijdens deze middag krijg je een korte introductie, daarna kijken we naar de documentaire, die ongeveer een uur duurt. Na afloop volgt een nabespreking waarin je je eigen bevindingen en gevoelens naar aanleiding van de film kunt delen.

Iedereen is welkom op deze filmavond, dus neem gerust iemand mee die geïnteresseerd is. De middag wordt georganiseerd door eerstegraads Reikistudent Egbert Pladdet, in 2011 ingewijd door Rebecca Bredenhof.

Meld je aan voor deze filmavond bij Egbert Pladdet
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSCN2307.JPG