logo

Eenvoudig Gezond

cursus over voeding met drs. Anna Kruyswijk - v.d. Heijden, MD

Voeding is meer dan datgene wat je tijdens het eten in je mond steekt. Het is alles waarmee we in contact zijn! Dus ook datgene wat via onze zintuigen binnenkomt, wat we voelen en denken. Gezondheid is een kwestie van evenwicht en gezonde voeding is voor iedereen anders.
In onze huidige tijd wordt het steeds duidelijker dat voeding bij het verzorgen van je gezondheid een belangrijke rol speelt. Ons overdadige, sterk geïndustrialiseerde Westerse voedingspatroon brengt ons meer en meer in de problemen. In de oude gezondheidssystemen zoals Ayurveda, Chinese geneeskunde en onze Westerse natuurgeneeskunde is duizenden jaren ervaring opgedaan met individuele voeding, en dit blijkt naadloos aan te sluiten bij de huidige opvattingen in de wetenschap:

We zijn allemaal verschillend en uniek.

De volgende hoofdonderwerpen komen in deze cursus aan bod:

  • wetenschap en gezond verstand; leren kijken naar voor jou belangrijke informatie op het gebied van voeding, gezondheid en ziekte.
  • de weg van gezondheid naar ziekte; herkennen van signalen en symptomen van een verstoord gezondheidsevenwicht.
  • welke weg legt voeding af in je eigen lijf? het oefenen van opmerkzaamheid.
  • constitutiesystemen; voeding passend bij jouw bloedgroep en dominante Ayurveda typering.
  • zelf voedsel en voeding leren kiezen die bij je past; onderscheiden van soorten voedsel

Met de verschillende aangereikte ingrediënten wordt de basis gelegd voor het op verantwoorde wijze verzorgen van het evenwicht in je gezondheid en kun je hier vervolgens zelf vorm aan gaan geven; ook ten behoeve van je kind of gezin.                                       

Data en tijd: Interesse? Stuur ons een email; bij voldoende belangstelling plannen we dit in najaar 2016 of voorjaar 2017.
Investering: € 295,- inclusief BTW, syllabus en het cursusboek Eenvoudig gezond. Heb je het cursusboek al in bezit? Dan mag je € 272,- betalen.
Aanmelden*:  stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak het bedrag over naar NL71 ING 0004 2610 19 tnv. Reikicentrum Zijn, ovv ‘Eenvoudig gezond mrt16’.
*zodra je bent aangemeld ontvang je informatie over je voorbereiding op les 1.

Tijdens de cursus zal gebruik gemaakt worden van kleine thuisopdrachten, die in of voorafgaand aan de lessen worden toegelicht. Daarnaast wordt per les actuele en verdiepende informatie in een cursusmap aangereikt, en wordt in de lessen met elkaar geoefend.

Na 30 jaar patiëntenzorg, zowel als huisarts als in combinatie met complementaire geneeskunde, geeft Anna Kruyswijk sinds 2008 vanuit haar organisatie Jouw Voeding onderwijs, lezingen en cursussen over voeding en gezondheid. Zie ook www.jouwvoeding.com

Voor informatie over praktische zaken: Rebecca Bredenhof 06 1218 1950 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSCN2288.JPG